Γεμάτες τις εξέδρες του Παγκρητίου θέλει η διοίκηση του ΟΦΗ

Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλείου απεύθυνε η διοίκηση η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές εν όψει του φιλικού σήμερα το απόγευμα (18:30) στο Παγκρήτιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Στο απογευματινό παιχνίδι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να κάνει νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Κομεσίδης και Δερμιτζάκης, όπως βέβαια και ο ανέτοιμος Αραβίδης

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή (10/8) αναφέρoνται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο πρώτο αυτό φιλικό παιχνίδι στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι, καλεί τον κόσμο της ομάδας, να βρεθεί στο Παγκρήτιο στάδιο και να δει από κοντά την ομάδα μας, η οποία σε λίγες μέρες θα μπει στην μάχη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ (25 Αυγούστου).

Θα θέλαμε το πρώτο φιλικό να γίνει στο γήπεδο μας, το Γεντί Κουλέ, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω εργασιών που γίνονται ώστε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ζητάει την κατανόηση του κόσμου τόσο στο θέμα αυτό, όσο και στο γεγονός, ότι μόνο για αυτό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη που θα γίνει 18/8 στο γήπεδο μας, στο Γεντί Κουλέ, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι, στο φιλικό παιχνίδι ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης το εισιτήριο είναι 10 ευρώ. Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τα παιδιά. Το Σάββατο σας περιμένουμε στο Παγκρήτιο στάδιο για να χειροκροτήσουμε τον ΟΦΗ μας!».

Spread the love