Α1 (11η αγ.) Τα αποτελέσματα – οι σκόρερ – βαθμολογία

Έχει πλέον καταντήσει κουραστικό η μοναχική πορεία του Ηροδότου στο πρωτάθλημα της Α1 και θα πρέπει η τεχνική ηγεσία του να βρει τρόπους ώστε οι ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν να δείχνουν το ενδιαφέρον τους για το πρωτάθλημα.

Και αν όπως φαίνεται τα πράγματα να έχουν ξεκαθαρίσει στο ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στη Δεύτερη και ίσως και Τρίτη θέση αν βέβαια γίνει η αναδιάρθρωση, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα αφού πολλοί είναι οι μνηστήρες γι αυτή τη θέση.

Στο πάτο τις βαθμολογίας τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα αφού παρά τις αποχωρήσεις του Ρούβα και του Αστέρα, ψάχνουμε να βρούμε τις άλλες δυο ομάδες που θα κουνήσουν μαντίλι στο τέλος της σεζόν.

Ο ΕΓΟΗ που έχασε στους Βόρρους από τη Φαιστό μπαίνει πλέον για τα καλά σε περιπέτειες όπως και ο ΟΦΑ που μετά την αποχώρηση του Συντιχάκη δεν φαίνεται να ξαναβρίσκει την φόρμα του, Τέλος η Φαιστός έπιασε την Γαλιά στους 11 βαθμούς και δείχνει να προσαρμόζεται στην κατηγορία…

Παίκτης της αγωνιστικής ο Άγγελος Καστελλιανάκης που με το χατ – τρικ που πέτυχε βοήθησε την ομάδα του τον Γιούχτα να πάρει μεγάλη έκτος έδρα νίκη επί του ΟΦΑ…

%ce%b11

Τα τελικά αποτελέσματα

ΠΑΝΟΜ – ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ   2-0

(5΄, 90΄Κοκκινάκης)

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ – Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      1-1

(33΄ Σέχου – 53΄ Ντοκο)

ΜΟΙΡΕΣ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ                3-0

(14΄(πεν.)Αριστεινίδης, 60΄ Προβιδάκης, 63΄Ναλι)

ΦΑΙΣΤΟΣ – Ε.Γ.Ο.Η 3-1

(28΄Παπαδάκης Ν., 67΄Παπαδάκης Γ., 89΄Ταρέ – 70΄(πεν.) Συντιχάκης)

ΡΩΜΑΝΟΣ – ΜΙΝΩΙΚΗ  3-1

(17΄Ντίνος, 74΄Φιράνι, 89΄Στεφανάκης – 8΄(πεν.) Λέσι)

Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ – ΓΙΟΥΧΤΑΣ  1-4

(86΄Δαγκωνάκης – 1΄, 26΄, 46΄Καστελλιανάκης, 30΄Νοκατζ)

ΓΟΡΤΥΣ – ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ  0-0

ΑΛΜΥΡΟΣ – ΖΑΡΟΣ  2-0

(55΄(πεν.), 73΄(πεν.) Στρατήγης α.)

Spread the love