Αριστοτέλης Μπαστάκης: Δηλώνει έτοιμος για προσφορά στον τόπο του!!!

karta

Μια δυναμική παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Νικολιδάκη για τον Δήμο Φαιστού…
Το παρελθόν στα Αθλητικά πεπραγμένα στον τοπικό Αθλητισμό μα, κυρίως στο ποδόσφαιρο που με θετικό πρόσημο έχει υπηρετήσει σαν ποδοσφαιριστής, σύμβουλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, προπονητής και ιδρυτής της Ακαδημίας του Κόρακα, εγγυώνται μια θητεία γεμάτη προσφορά στο τόπο μας…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΣΤΑΚΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο και κατοικώ μόνιμα στην Πόμπια. Είμαι παντρεμένος με τη Παρασκευή (Βούλα) Χανιωτάκη με την οποία απέκτησα δυο παιδιά.
Τον Γεώργιο πτυχιούχο φιλοσοφικής σχόλης Ρεθύμνου και διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου που είναι προπονητής εθνικής ομάδας mini football και τον Βασίλη φοιτητή κοινωνιολογίας Ρεθύμνου και διπλωματούχο προπονητή τεχνικής ποδοσφαίρου.
Υπηρετώ μέσω της εργασίας μου επί 33 χρόνια στο ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας (Μονάδα φροντίδας παιδιών με αναπηρία), διετέλεσα μέλος επί τριάντα συνεχή χρόνια ως πρόεδρος στον σύλλογο εργαζομένων ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας καθώς και ως εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΠΟΕΔΗΝ.
Επίσης έχω διατελέσει επί 14 έτη εκπρόσωπος εργαζομένων στη διοίκηση του ΠΑΑΠΑΗΚ, ενώ θήτευσα ως πρόεδρος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού – Γυμνασίου και Αθλητικού Λυκείου Πόμπιας.
Επίσης επί πάρα πολλά χρόνια έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου στον τομέα του αθλητισμού, ως ποδοσφαιριστής, παράγοντας, προπονητής ομάδων αλλά και ως υπεύθυνος – προπονητής Ακαδημιών ποδοσφαίρου.
Επί αρκετά χρόνια είμαι ενεργό είτε ως τακτικό είτε ως αναπληρωματικό μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ενώ εκτελώ κι χρέη Παρατηρητή αγώνων Ποδοσφαίρου.
Έχω υπηρετήσει επί πολλά χρόνια τον χώρο του αθλητισμού και από το πόστο του αθλητικογράφου σε τοπικά ΜΜΕ.
Τέλος, έχω διατελέσει κατά το παρελθόν Σύμβουλος στην πρώην Κοινότητα Πόμπιας.
Έχοντας άσβεστη τη θέληση της προσφοράς αλλά και την επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων, αποδέχθηκα την πρόσκληση, να θέσω την υποψηφιότητα μου, με τον συνδυασμό «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ», του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, με μόνο σκοπό να υπηρετήσω και να στηρίξω με εντιμότητα, ήθος και αξιοπρέπεια τους δημότες.

Spread the love