«Αποχαιρετιστήριο» πάρτι με τεσσάρα από την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε και βαθμολογικά το Europa League, καθώς ηττήθηκε 2-4 από τη Μπράγκα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του 7ου ομίλου της διοργάνωσης. Ήταν η τέταρτη ήττα σε πέντε αγώνες για την Ένωση που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο (7΄ Τορμένα, 9΄ Εσγκάιο). Ο Ρικάρντο Όρτα στο 45΄ και ο Γκαλένο στο 83΄ πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ των Πορτογάλων, ενώ για την Ένωση σκόραραν ο Ολιβέιρα στο 31΄ και ο Βασιλαντωνόπουλος στο 88΄.
Κορυφαίος του γηπέδου και της Μπράγκα ο Γκαλένο, από τη δε ΑΕΚ ένα κλικ μεγαλύτερης προσπάθειας με διάρκεια έβγαλε ο Λιβάγια χωρίς να καταφέρει ούτε αυτός να ξεπεράσει όμως τη μετριότητα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βούλγαρου Γκεόργκι Καμπάκοφ
Κίτρινες:58′ Βασιλαντωνόπουλος, 70′ Ινσούα, 74′ Mάνταλος – 30′ Μπρούνο Βιάνα, 50′ Αλ Μουσράτι, 74′ Εσγκάιο, 74′ Κάστρο

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα):Τσιντώτας, Μπακάκης (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Χνιντ, Νεντελτσεάρου, Ινσούα, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (75′ Γκαρσία), Αλμπάνης (60′ Τάνκοβιτς), Λιβάγια, Ολιβέιρα (60′ Ανσαριφάρντ).
ΜΠΡΑΓΚΑ (Κάρλος Καρβαλιάλ):Ματέους, Ρικάρντο Εσγκάιο, Μπρούνο Βιάνα (46′ Κάρμο), Τορμένα, Νούνο Σεκέιρα, Αντρέ Κάστρο (78′ Νοβάις), Αλ Μουσράτι (57′ Φρανσέρτζιο), Μεδέιρος (57′ Αντρέ Χόρτα), Γκαλένο, Ρικάρντο Χόρτα, Παουλίνιο (71′ Γκιλιέρμε).

Spread the love