Ανεβαίνει με Χάβο η Λαμία

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα διαδοχική πανηγύρισε η Λαμία, η οποία επικράτησε με 3-2 του Λεβαδειακού για την 8η αγωνιστική της Super League. Σε ένα… χορταστικό παιχνίδι που είχε 5 γκολ, ένα δοκάρι και μια αποβολή, οι παίκτες του Χάβου προηγήθηκαν 2-0 (11′ Μπερτόλιο, 24′ Μπαράλες), αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (60′ Νανγκίς, 81′ Γιακουμάκης), αλλά στο 83′ ο Αντέτζο διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Κόκκινη κάρτα αντίκρισε στο 88′ ο Καραχάλιος.

Η Λαμία μπήκε… «φορτσάτη» στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Λεβαδειακό να απειλήσει. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11′. Ο Βασιλαντωνόπουλος έβγαλε την σέντρα και ο Μπερτόλιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 24′ η Λαμία διπλασίασε τα τέρματά της με τον σουτ του Μπαράλες.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Χάβου έχασαν ευκαιρία να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, αλλά το σουτ του Πλιάτσικα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του και μείωσε στο 60′ με τον Νανγκίς, δίνοντας ξανά ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε ξανά καρπούς στο 81′ με τον Γιακουμάκη. Δύο λεπτά μετά την είσοδό του με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έκανε το 2-2. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η Λαμία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα! Ο Καραγκούνης έβγαλε τη σέντρα και ο Αντέτζο με κεφαλιά έκανε το 3-2, δίνοντας ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους. Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Καραχάλιος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε τον Λεβαδειακό με 10 παίκτες.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας)
Κάρτες: Δημούτσος – Νανγκίς, Καραχάλιος, Αντιλέχου
Κόκκινη: 88′ Καραχάλιος
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Μπλάζιτς (57′ Σκόνδρας), Δημούτσος, Μπερτόλιο (79′ Οσμάν), Καραμάνος, Επστάιν (70′ Καραγκούνης), Μπαράλες.
Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Επασί, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου (66′ Φαβάρο), Μητρόπουλος (79′ Γιακουμάκης), Νανγκίς, Καραχάλιος, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο (69′ Στανόγεβιτς), Μαρκόφσκι

Spread the love