Ανακοίνωσε και Καμάου ο ΟΦΗ

Σε ακόμη μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΟΦΗ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρους Καμάου για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 26χρονος Αυστραλός εξτρέμ, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας του Ηρακλείου, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε σήμερα η απόκτηση του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Bruce Kamau. Ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, με την U23 της Αυστραλίας, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ομάδα μας. Γεννήθηκε στο Ναϊρόμπι της Κένυας στις 28 Μαρτίου 1995 και σε μικρή ηλικία μετακόμισε στην Αυστραλία, της οποίας και κατέχει την υπηκοότητα.

Άρχισε την καριέρα του στην Adelaide Olympic, με την οποία είχε 44 εμφανίσεις και 16 γκολ, ενώ την σεζόν 2012-13 εντάχθηκε στο δυναμικό της Adelaide United U21. Προβιβάσθηκε στην α’ ομάδα την σεζόν 2014-15, με την οποία αγωνίστηκε σε 30 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Τον Ιούλιο του 2016 αποκτήθηκε από την Melbourne City, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 42 αγώνες, σκοράροντας 4 φορές. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Western Sydney Wanderers, ομάδα με την οποία μέτρησε συνολικά 68 εμφανίσεις και 11 γκολ. Ο Bruce Kamau έχει φορέσει το εθνόσημο της Αυστραλίας, με την U23, σε συνολικά 5 αγώνες και πέτυχε 2 γκολ.»

Spread the love