Ανέτοιμος δηλώνει σε αυτό το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ…

Μπορεί ο Νίκος Νιόπλιας να διαβεβαίωνε τους πάντες, ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα, αλλά προς στιγμή δείχνει εντελώς το αντίθετο.
Όταν μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ που για πολλούς είναι, ήταν, το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, προηγείται με αντίπαλο ένα χωριό που πριν δυο – τρία χρόνια έπαιζε στις αλάνες των Χανίων και ισοφαρίζεται λόγω πανικού της άμυνας, αυτό η μη τι άλλο δείχνει την ανετοιμότητα της ομάδας, να διατηρήσει το κεκτημένο.
Όταν μια ομάδα παίζει στο «καυτό» Γεντί Κουλέ με μια άλλη ομάδα που οδεύει ολοταχώς στις κατηγορίες που αγωνιζόταν πριν 4-5 χρόνια και προηγείται δυο φορές και ισοφαρίζεται ισάκις από πανικό της άμυνας, αυτό σίγουρα κραυγάζει δεν είμαι έτοιμη…
Τώρα στο παιχνίδι μας…
Κάποιοι λένε ότι το σύστημα που έπαιξε ο Νιόπλιας φουλ επιθετικό. Κάποιοι άλλοι διάβασα να διερωτούνται γιατί μες το Γεντί Κουλέ ο προπονητής επιλέγει να παίζει αμυντικά…
Εγώ θα πω ότι όποιο σύστημα και να παίξει η ομάδα, όταν η παίκτες είναι ανέτοιμοι να διεκδικήσουν την νίκη τότε δε παίζει καμιά σημασία.
Δηλαδή αν ο Νιόπλιας έπαιζε ένα άλλο σύστημα η μπάλα δεν θα έφευγε από τα χέρια του Δερμιτζάκη;
Στο παιχνίδι μας που οι φάσεις ήταν ότι και τα γκολ…
Στο 38΄ο Χαντί που ήταν και ο κορυφαίος από τη μεριά του ΟΦΗ ντρίμπλαρε όποιον βρήκε μπροστά του και έβγαλε μια πολύ όμορφη στον Όστοΐτς που με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της Καλλονής.
Στο 61΄ήλθε η ισοφάριση όταν ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Δερμιτζάκης έχασε την μπάλα από τα χέρια του και κορυφαίος της άλλης ομάδας , ο Φράγκος, δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο αυτό το δώρο.
Ο Όγκμποε πέρασε στο 62ο λεπτό και στο 68ο ξανάδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ, ενώ ο Λαμπράκης μπήκε στο 58ο και ισοφάρισε στο 88ο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όπου φέρει και πάλι ευθύνη ο Δερμιτζάκης.
Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοκαρνανίας). Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Σινιοράκης (Χανίων).
Κίτρινες: 14’ Μίκιτς, 29’ Κώτσιος, 72’ Κομεσίδης – 42’ Ποζατζίδης, 45’ Ρεπετσάς.
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Όστοϊτς, Μίκιτς (46’ Κομεσίδης), Βαλλιάνος, Νάστος, Αντουκόρ, Χαντί, Ράντι, Μιλοσάβλιεφ (85’ Κοιλιάρας), Μάνος (62’ Όγκμποε).
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Άντερσον (46’ Κέρι), Φράγκος, Μπουρντουζάν, Τριανταφύλλου (59’ Λαμπράκης).

Spread the love