«Ανάσταση» και για δύο στη Λιβαδειά!!! (highlights)

Νίκη ελπίδας πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, στο ντεμπούτο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε 1-0 του Άρη στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, πήρε το πρώτο της «τρίποντο» μετά από 2,5 μήνες (τελευταία νίκη στις 10 Νοεμβρίου επί του ΟΦΗ) και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, ενώ δεν επέτρεψε στους «κίτρινους» να αναρριχηθούν στην πρώτη πεντάδα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μαρκόβσκι στο 38΄.

Σε ένα ματς που δεν είχε ρυθμό, ο Άρης απείλησε πρώτος στο 16΄ με τον Ντιγκινί, το σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Μπάγιτς. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με κοντινή προβολή του Μαρκόβσκι που πέρασε άουτ (25΄), αλλά τη δεύτερη φορά που ο Σέρβος επιθετικός βρέθηκε σε θέση βολής, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσαμπούρη στο 38΄, ο πολύπειρος φορ έδωσε προβάδισμα στο Λεβαδειακό.

Με τον Λάρσον να αντικαθιστά τον Κόρχουτ στην ανάπαυλα (ο Σουηδός επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στη Super League, όπως και ο Τόνσο), οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν πολύ πιο δραστήριοι στο β΄ ημίχρονο και πήραν τα ηνία του αγώνα. Ο Λάρσον επιχείρησε δύο φορές να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή, την πρώτη (50΄) όμως ήταν πολύ άστοχος ενώ στη δεύτερη (58΄) η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μπάγιτς. Στο 70΄ ήταν σειρά του Γκαρσία να απειλήσει με σουτ μέσα από την περιοχή, που βρήκε τον Μπάγιτς σε ετοιμότητα, στο 84΄ το σουτ του Ματίγια δεν βρήκε στόχο και ο Λεβαδειακός άντεξε ως το τέλος, παίρνοντας μία πολύτιμη νίκη.
Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Κίτρινες: Άνγκουα, Κονέ – Σιώπης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Άνγκουα, Ζησόπουλος, Κονέ, Στανόγεβιτς, Μαρκόβσκι, Νανγκίς (62΄ Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (69΄ Μητρόπουλος)
ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάστα, Ντιγκινί, Γκαρσία (82΄ Μαρτίνες), Βαλεριάνος, Ματίγια, Τζανακάκης, Σιώπης, Κόρχουτ (46΄ Λάρσον), Τόνσο (73΄ Διαμαντόπουλος)

Spread the love