Αισιόδοξος δηλώνει ο Λαμπράκης για τη συνέχεια…

Με χθεσινές δηλώσεις του, ο Σταύρος Λαμπράκης πιστεύει ότι ΟΦΗ έχει τους παίχτες, για να πρωταγωνιστήσει, (αυτός τους έφερε) στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, που βέβαια το θεωρεί πολύ δύσκολο.
Είναι αισιόδοξος ότι το κακό ξεκίνημα θα ξεπεραστεί και η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Μαζί με αυτό το ελπίζουμε και εμείς χωρίς όμως να το πιστεύουμε, αφού θεωρούμε ότι το ρόστερ του ΟΦΗ είναι χαμηλότερης ποιότητας από αυτή που χρειάζεται για να πάρει την άνοδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεχνικού διευθυντή του ΟΦΗ:
«Είμαστε στεναχωρημένοι και προβληματισμένοι, ειδικά μετά το τελευταίο αποτέλεσμα. Το ίδιο και οι παίκτες. Έχουμε συνειδητοποιημένα παιδιά στην ομάδα και καταλαβαίνουν ότι δεν έχουμε παίξει αυτό που μπορούμε σαν ομάδα στα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι όμως πολύ νωρίς για συμπεράσματα ακόμη.
Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα συνολικά και θα το δείτε στην συνέχεια. Έχουμε παίκτες στη φιλοσοφία της ομάδας, για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Η κατηγορία είναι δύσκολη και θα παιχθεί μέχρι το τέλος. Υπάρχουν αξιόμαχες και ανταγωνιστικές ομάδες. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πίστη. Είμαστε ομάδα, στα εύκολα και στα δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο».

Spread the love