ΑΕΛ: Η αλλαγή έφερε την ανάκαμψη!!! (Нighlights)

«Ποδαρικό» στις εντός έδρας νίκες, στο ντεμπούτο μάλιστα του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της, έκανε η Λάρισα. Το θεσσαλικό συγκρότημα στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε -χρονικά- η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Super League, νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό, με το τέρμα του Μιλοσάβιεβιτς στο 3ο λεπτό.

Η ΑΕΛ αν και προερχόταν από τρεις σερί ήττες, κατάφερε να βρεθεί από το ξεκίνημα στη θέση του οδηγού στο σκοράρισμα. Σχεδόν 180 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, ο Μιλοσάβιεβιτς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Χαντάκια και αλλάζοντας πορεία, κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη.

 

Το γκολ αυτό έριξε το ρυθμό του αγώνα, αφού χαρακτηριστικά η επόμενη κλασσική ευκαιρία δημιουργήθηκε μόλις στο 61ο λεπτό, με τον Ντέλετιτς να αστοχεί μέσα από την περιοχή, κι ενώ είχε αποφύγει τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

Παρά την βροχή που εμπόδιζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ο αγώνας είχε ιδιαίτερη ένταση, με τις προσωπικές μονομαχίες να κλέβουν την παράσταση εις βάρος της ποιότητας. Χαρακτηριστικά ο διαιτητής έδειξε εννέα κίτρινες κάρτες, σε ένα γήπεδο που παρά την συνεχή βροχή, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων μιας αναμέτρησης ομάδων Super League.

Το 1-0 ήταν το τελικό σκορ, με την ΑΕΛ να συνεχίζει την παράδοση που την θέλει να μην έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από τον Παναιτωλικό (8-3-0).

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες κάρτες: Καρανίκας, Πίτι, Μπάλλας, Κόεφ, Ζίζιτς – Μπαρμπόσα, Μαρινάκης, Μιχάι, Μανά

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπάλλας (68` Κόεφ), Φατιόν, Ντέλετιτς, Κούνιτς (90+2` Γρομητσάρης), Πίτι (75` Μόρσι), Μιλοσάβλιεβιτς.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας (70` Λουσέρο), Τσοκάνης, Πάουλο, Έρικσον, Ντίας, Μάζουρεκ (79` Μανά), Μπαρμπόσα (62` Καμαρά), Μοράρ.

 

Spread the love