Έσπασε το «ρόδι» στους «Ζωσιμάδες» η Λάρισα

Την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΛ επικρατώντας εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, στο παιχνίδι που «έκλεισε» τις εξ αναβολής «εκκρεμότητες» που υπήρχαν για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων της ανατροπής των «βυσσινί» ήταν ο Δημήτρης Πινακάς (66’, 85’), ενώ στο 61’ είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον ΠΑΣ ο Λέο Μπαπτίστ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βρέσκας του συνδέσμου Πιερίας, με βοηθούς τους Τζιουβάρα από τον σύνδεσμο Κοζάνης και Αϊναλή από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος ήταν Κουτσιαύτης από την Άρτας και VAR ο Φωτιάς από την Πέλλα.

Κίτρινες: Λώλης 13’, Πλατέλλας 26’, Φίλιπ 80’, Γιουνές 92’, Κρίζμαν 95’
Κόκκινες: Λώλης 55’

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας (86’ Μπρένερ), Ντομίνγκεζ (74’ Λιάσος), Λώλης, Ελευθεριάδης (46’ Σιόντης), Λεό (74’ Κριζμάν), Παμλίδης (62’ Καρτάλης).
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ (64’ Ντουρμισάι), Σπαρβ (78’ Γιουνές), Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (78’ Κωστή), Μούζεκ, Πινακάς, Μπέρτος (68’ Γρηγορόπουλος), Νικολιάς (68’ Τόρζε).

Spread the love