Έμεινε ελεύθερος ο Δουλγεράκης από Δαμάστα!

Δεν τα βρήκαν η Δαμάστα με τον Αποστόλη Δουλγεράκη με αποτέλεσμα ο «αριστεροπόδαρος» αμυντικός να μείνει ελεύθερος και πλέον συζητάει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που όπως λένε οι πληροφορίες μας από έγκυρες πηγές, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Πόρου.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την Ακαδημία των Μοιρών και πήρε μεταγραφή για τον Εργοτέλη στον οποίο και έγινε επαγγελματίας την περίοδο (2017/2018), έχοντας μάλιστα κάποιες συμμετοχές σαν αριστερός Μπακ στην πρώτη ομάδα.
Κατάγεται από το Μπαλί της Μεσσαράς και την περίοδο 2018/2019 σαν βασικός με τον Ζαρό κατέκτησε το πρωτάθλημα (άσχετα αν χάθηκε στα μπαράζ), ενώ πέρυσι σαν παίχτης της Δαμάστας κατέκτησε και πάλι το πρωτάθλημα και φυσικά και την άνοδο αυτή τη φορά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αποστόλης έχει μια – δυο προτάσεις από ομάδες της Γ΄ Εθνικής τις οποίες και συζητάει, ενώ από ότι γνωρίζω δεν θα ήταν αρνητικός να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, αφού θέλει να είναι κοντά στη μητέρα του(έχασε τον πατέρα του πριν λίγο καιρό).

Spread the love