Έμεινε ελεύθερος από την Παλιανή ο Σταματάκης

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας στα οποία έγινε αρκετά καλή δουλειά, αφού σε αυτά τα χρόνια η Παλιανή είχε μια αξιόλογη παρουσία στη Β2 κατηγορία ενώ έγινε και μια καλή προσπάθεια ανανέωσης με αποτέλεσμα στην ομάδα να παίξουν αρκετά νεαρά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή.
Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν ότι ήταν καιρός να χωρίσουν τους δρόμους τους, χωρίς αυτό να αποκλείει μια μελλοντική συνεργασία τους.

Το Δ.Σ της Παλιανής που πλέον αναζητεί προπονητή έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Τίμο Σταματάκη για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην επόμενη ομάδα που θα εργαστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ της Παλιανής και προσωπικά ο πρόεδρος Δημήτρης Τυράκης ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή, Τίμο Σταματάκη για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας στα τέσσερα χρόνια της συνεργασίας μας. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές και σε όλο τον κόσμο της Παλιανής και τον ευχαριστούμε για το λιθαράκι που έβαλε στην ομάδα μας. Ευχόμαστε να έχει υγεία και η πόρτα της Παλιανής θα είναι πάντα ανοιχτή και κάποια στιγμή θα βρεθούμε ξανά. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όποια ομάδα συνεχίσει την καριέρα του».

Spread the love