Έβγαλε το εισιτήριο για την Ευρώπη ο Ατρόμητος

Την ευρωπαϊκή του συμμετοχή στη νέα αγωνιστική χρονιά εξασφάλισε από σήμερα ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 1-0 της Ξάνθης για την 2η αγωνιστική και πλέον με 14 βαθμούς διαφορά από την Ξάνθη πέτυχαν το βασικό φετινό τους στόχο. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Ντάουντα στο 17′.

Το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικό και οι ευκαιρίες ήταν με το σταγονόμετρο. Στην πρώτη καλή φάση οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο 17′ ύστερα από μια ωραία ομαδική ενέργεια ο Ντάουντα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Εξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο Γέντρισεκ έβγαλε έτοιμο γκολ στον Μπρίτο, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά του Ατρόμητου να χάσει μια ευκαιρία που δεν χάνεται. Ο Καρασαλίδης μετά από εκτέλεση φάουλ βρέθηκε ένα μέτρο από την εστία, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία καταγράφηκε στο 86′ και ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους. Ο Μπρούνο έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζοβάρας του Συνδέσμου Φθιώτιδας με βοηθούς τον Φραγκιαδάκη του Συνδέσμου Δωδεκανήσου και τον Κωνστάντιο του Συνδέσμου Εύβοιας.
Κίτρινες: 18′ Ντάουντα, 90′ Σάκιτς, 90’+4 Μπουσούλατζιτς – 50′ Ντε Λούκας, 60′ Λισγάρας.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (46′ λ. τρ. Μάντσον), Ούμπιντες (90’+1 Κυριακίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (72′ Μπρούνο).
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Σβάρνας, Φλίσκας, Σιλά, Καμαρά (46′ Ντε Λούκας), Μεχία, Μπρίτο, Φασίδης (55′ Κίκε), Τριάδης (71′ Λουσέρο), Γέντρισεκ.

Spread the love