Άνοιξε λογαριασμό το Μαρτινέγκο 0-3 το ΙΝΙ…

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Αρκαλοχωρίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΗ ανάμεσα στο ΙΝΙ και το Μαρτινέγκο. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το τελικό 0-3 θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 14ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ινίου η μπάλα κατέληξε στον Γκούντελο και αυτός με κεφαλιά σημείωσε το 0-1 για το Μαρτινέγκο.

Τρία λεπτά αργότερα στο 17’ μετά από κάθετη πάσα του Βασιλάκη Μαν., ο Πασπαράκης πέρασε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έγραψε το 0-2, σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Το κερασάκι στη τούρτα ήρθε να προσθέσει στο 85’ ο Κτιστάκης. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν το σκορ αλλά ο Κριτσωτάκης είπε όχι στο τετ α τετ του Κίτσα.

Καλή ήταν η διαιτησία της κ. Σαρόγλου και των βοηθών, Κωνσταντάκη και Βασιλάκης.

Ίνι (Μιχάλης Λεονταράκης): Γκούρι, Κανάκης, Κατσαμήτρος, Κορναράκης Μ., Κορναράκης Σ., Θεοδωράκης, Τουτουδάκης, Διακαντώνης, Πολίσι, Κίτσας, Αδαμάκης.

Μαρτινέγκο (Αντώνης Φραγκάκης): Κριτσωτάκης, Μαυροειδής, Λεσάι (65′ Κτιστάκης), Βασιλάκης Νικ., Πανδερμαράκης, Κατσαβούνης, Σπανάκης, Πάπα (65′ Πρασατζάκης), Πασπαράκης (65′ Φοβάκης), Βασιλάκης Εμμ. (65′ Κατσούρρι), Γκούντελος (74′ Τσακαλάκης).

Spread the love