Άλλο ένα χατ – τρικ του Μαυρομάτη!

Συνεχίζει να πυροβολεί και για όσο το κάνει, η Αγία Βαρβάρα θα ανεβαίνει αγωνιστικά και φυσικά στο βαθμολογικό πίνακα.
Η ομάδα του Νίκου Φανουράκη συνεχίζει να εντυπωσιάζει φέτος αφού εκτός του βρίσκεται 4η της βαθμολογίας είναι η μία από τις δύο ομάδες που παραμένουν αήττητες στην Α2 κατηγορία. Η άλλη ομάδα είναι πρωτοπόροι της βαθμολογίας ο ΟΦ Αρκαλοχωρίου.
Ένας από τους πρωταγωνιστές που συμβάλουν σε αυτή την πορεία είναι και ο πρώτος της σκόρερ, ο Φάνης Μαυρομάτης, που και σήμερα έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε 3 φορές.
Ο έμπειρος παίκτης άνοιξε το σκορ στο 42΄ και στο 46΄έκανε το 2-0 το τρίτο του γκολ το πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 89΄. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο τους, τον Απόστολο Παπακώστα, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με το Χαλκιαδάκη στο 55΄.
Διαιτησία: Μανώλης Μανδαλενάκης, Κων/νος Μάτσας και Πένυ Θέμελη
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Νίκος Φανουράκης): Δαμιανάκης, Αρνίταλης, Μαλλιάκας, Γκουζιώτης (85’ λ.τρ. Δασκαλάκης), Ζαχαριουδάκης, Ζ. Σχοιναράκης (65’ Σφακιανάκης), Κασσωτάκης, Πρίφτης, Ν. Κοζορώνης, Μαυρομάτης (90’ Ν. Σχοιναράκης), Μανωλάκης.
ΡΟΥΒΑΣ(Απόστολος Παπακώστας): Παγώνης, Πρίφτης (18’ λ.τρ. Φρουδάκης), Χατζηδάκης (82’ λ.τρ. Πρινιανάκης), Τερζίδης, Γ. Προκοπάκης (54’ λ.τρ. Κουτεντάκης), Δ. Παπακώστας (54’ Ν. Καψάλης), Γ. Παπακώστας, Μονεμβασιώτης, Αραβιστάνης, Αναστασάκης, Χαλκιαδάκης.

Spread the love