Στη Ολλανδική Φόλενταμ δανεικός ο Ιατρούδης

Ξεκίνησε το τριήμερο, κατά το οποίο η μεταγραφική δραστηριότητα στην ΑΕΚ (και όχι μόνο) θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Το χορό άνοιξε ο δανεισμός του Παναγιώτη Ιατρούδη στην Φόλενταμ. Ο 21χρονος επιθετικός τα βρήκε στους προσωπικούς όρους με την ομάδα της Β΄ κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος και έτσι η μετακίνηση ολοκληρώθηκε με την σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του διεθνούς νεαρού ποδοσφαιριστή Γιάννη Ιατρούδη στην ολλανδική Φόλενταμ, με την μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2021».

Το δρόμο του Ιατρούδη αναμένεται να ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλοι πέντε παίκτες της ΑΕΚ, οι Γιούσης, Μπάμπης, Μπούσης, Σαρδέλης και Ντέλετιτς. Στο πεδίο των αποχωρήσεων κομβικό ρόλο παίζει η υπόθεση του Νταβίντ Σιμάο που δεν υπολογίζεται, ενώ αναζητείται ομάδα τόσο για τον τέταρτο γκολκίπερ Θεοχάρη, όσο και για τον Γιαννούτσο. Με άλλα λόγια, οκτώ ποδοσφαιριστές περισσεύουν στα πλάνα του Καρέρα και ο Ίλια Ίβιτς έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Spread the love