«Μεταγραφάρα» το Λίντο με τον Συνάνη!

Δεν ξέρω τι έγινε εκεί στο Ατσαλένιο αλλά, τον Σωτήρη Συνάνη δεν τον αφήνεις να φύγει έτσι εύκολα. Η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο με έχει διδάξει ότι αυτό το «χιλιοειπωμένο» ουδείς αναντικατάστατος δεν υπάρχει.
Τέτοιοι άνθρωποι που συγκεντρώνουν τόσα πράγματα μαζί, «όλο το πακέτο» δηλαδή, είναι περιζήτητοι στην αγορά του ποδοσφαίρου.
Και οι ιδιοκτήτες του Λίντο το γνωρίζουν καλά αυτό το κομμάτι, τόσο καλά που δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Χωρίς να χρονοτριβεί και χωρίς πολλά – πολλά τον ενέταξαν στην ομάδα τους και μάλιστα, όπως έμαθα, του παρέδωσαν και τα κλειδιά του όλου ποδοσφαιρικού πρότζεκτ.

Η Ανακοίνωση του Lido Football Club τα λέει όλα
“Το Lido Soccer βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Σωτήρη Συνάνη στην οικογένεια του Λίντο.
Η αλληλοεκτίμηση και η πίστη στις ίδιες ηθικές αξίες, η παράλληλη πορεία στο χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου και το κοινό όραμα είχαν δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς που από σήμερα ενισχύονται ακόμα περισσότερο.
Ο κος Συνάνης θα αναλάβει καθήκοντα συντονιστή οργάνωσης σε θέματα που αφορούν τον ΑΣ Λίντο, τη Δόξα Μασταμπά και την ακαδημία ποδοσφαίρου.
Το Λίντο καλωσορίζει τον Σωτήρη Συνάνη, υλοποιώντας έτσι έναν επί σειρά ετών στόχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου που επιθυμούσε ιδιαίτερα την συνεργασία των δύο πλευρών.”

Spread the love