Καβρομαμούνας… Speaking! Το λένε στο χωριό μου… «με πορδές δε βάφεις αυγά»

Μακανά Μπακού: Στη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του έχει αγωνιστεί στις Sonnenhof-Gr. (72 συμμετοχές, 6 γκολ, 12 ασίστ), Holstein Kiel (22 συμμετοχές, 7 γκολ), Warta Poznan (13 συμμετοχές, 6 γκολ), Göztepe (22 συμμετοχές, 3 γκολ) και Legia Warszawa (40 συμμετοχές, 1 γκολ).

Δεν ξέρω αν το Πολωνικό πρωτάθλημα έχει τόση διαφορά από το ελληνικό αλλά 1 γκολ σε 40 παιχνίδια μου θυμίζει γουρουνίσιο παλτό…

Ματέους Μπεσάν: Μου το σφύριξε το κοτσιφογάρδελο μου,  ότι αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Βραζιλιάνος εισήχθη επειγόντως  στο νοσοκομείο, μπα όχι στο  INTERCLINIC εκεί είναι ο Στεφανουδάκης, μου διαφεύγει το όνομα, για αξονική, μετά την «υδραυλική» ντρίμπλα του Καρέλλη.

Δεν  ξέρω τι πληροφορίες έδωσαν στον Βραζιλιάνο, αλλά τον πληροφορώ ότι έχουμε και Έλληνες παίχτες που μπορούν να το κάνουν. Έτσι για προσέχει την άλλη φορά

Γιώργος Χανιωτάκης: «Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα του Κόρακα καλή συνέχεια, μετά από δύο χρόνια συνεργασίας. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν. Και όσους δεν με στήριξαν που τελικά ήταν πιο πολλοί…».

H 9άρα ήρθε την κατάλληλη στιγμή, έτσι για να προλάβουμε να τσιμπήσουμε κανά  παίχτη από τη γειτονιά.

Μανώλης Λημναίος: Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο της αγαπημένης μας ομάδας για την σημερινή εμφάνιση, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους αγαπημένους μας φιλάθλους ότι άμεσα θα γίνουν αυτά που πρέπει και θα παρθούν γενναίες αποφάσεις ώστε η πορεία της ομάδας μας να είναι αντάξια της ιστορίας της .

Μιλάμε για πολύ αγάπη εκεί στην Αλικαρνασσό… Ούτε το “Oh L’Amour” να ήτανε

Το κουτσιφογάρδελο μου το εκμυστηρεύτηκε και αυτό. Ποιος Ανυφαντάκης και πράσινα άλογα, Μανώλης Παπαματθαιάκης παιζόταν για τον Γιούχτα τον ήθελαν,  Στράτος και Ιερωνυμάκης , αλλά λογάριαζαν χωρίς το ξενοδόχο που λέει και ο λαουτζίκος μας, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο «γυρολόγος» της Β΄ Εθνικής.

Να κρατάμε και καμιά πισινή… Δεν ξέρεις αν συμβεί κάτι να έχουμε ανοικτή και την Χανιώτικη πόρτα. Έτσι φιλαράκο;

Αχ βρε Γιαννιώ περιμένεις πρωτάθλημα; Διάβασε και λίγο ιστορία, καλό θα σου κάνει, έτσι θα προλαβαίνεις καταστάσεις , να μην εκτίθεσαι και να μην καταχρεώνεις και το καημένο τον πρόεδρο που κάποιος φίλος του, που ξέρει καλά το παρασκήνιο εκεί στα Δειλινά, μου είπε λοιπόν ότι θα χρειαστεί πολλά μέτρα τοποθέτησης πλακιδίων για να ανταπεξέλθει.

Σε αυτό το τελευταίο  νομίζω ότι έκανε χιούμορ ή ΟΧΙ

Spread the love