Βασική η Παρή Κωνιωτάκη  στην φιλική αναμέτρηση της εθνικής μας Κορασίδων με την αντίστοιχη της Σλοβακία

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της Σλοβακίας σε φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο γήπεδο Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Το γκολ για την Σλοβακία σημείωσε η Στράκοβα στο 50ό λεπτό ύστερα από εξαιρετική επέμβαση της Μούγιου σε τετ α τετ της Γκλόντοβα. Στο 15ο λεπτό η Σλοβακία είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Μπούτσκοβα.

Στο 65ο λεπτό η Ίβιτς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ μετά από άψογη συνεργασία με την Δέλιου όμως η καίρια επέμβαση της Μαρίτσκοβα αποσόβησε την ισοφάριση. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και πάλι την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στη δεύτερη φιλική τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της συμμετοχής τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα τέλη του μήνα.

Ελλάδα (Γ. Παπακώστας): Μαρία Σοφία Μούγιου, Μαξ, Κωνιωτάκη, Ζάγκλη, Φανουράκη, Γιοβάνη, Λαζαράκη, Μαρία Ελένη Μούγιου, Μούκα, Γκότση, Θεοδωράκη.

 Έπαιξαν και οι: Πεταλωτή, Λομποτέση, Δέλιου, Γιαννή, Φακίνου, Ίβιτς, Κατηκαρίδου, Κιουρεξίδου, Κωστάρα, Καϊτατζή, Τζούρτζεβιτς, Ντάτη.

Σλοβακία (Τ. Ζέλσιτς): Οπάλκοβα, Βακούλοβα, Χορβάτχοβα, Σερβάτκοβα, Μαρτίσκοβα, Παούνκοβα, Στράκοβα, Μπούσκοβα, Μπελίσκοβα, Χλαβίνκοβα, Ζίγκοβα.

Έπαιξαν και οι: Ζιάρβοα, Σουπολίκοβα, Μιχάλτσοβα, Ρουμαντσίκοβα, Σλούκοβα, Πετράσοβα, Κραμλίκοβα, Γκλόντοβα, Προκόπσοβα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη με βοηθούς τις Δήμητρα Τσάγγανου, Αλεξία Αλεξοπούλου και 4η την Αλεξάνδρα Δεληγιάννη.

Spread the love