Σε ένα δυνατό παιχνίδι, σε κάποιες φάσεις και σκληρό θα μπορούσαμε να πούμε, η ομάδα των Μοιρών κατάφερε να κερδίσει τον Ζαρό με 3-2 και να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ζαρό να φτάνει κοντά στο γκολ με τον Μεταξάκη να αστοχεί από κοντά.
Αυτό που δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν οι Μοίρες, με ωραίο πλασέ του Ποτηράκη στο 15΄και του Βιδάκη στο 24΄.
Από εκεί και μετά, οι παίχτες του Φάνη Χαλκιαδάκη ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να μειώσουν με τον Πουλάκη στο 31΄.
Στο 43΄όμως, οι γηπεδούχοι άνοιξαν και πάλι τη διαφορά στα 2 τέρματα, με τον Ιερονυμάκη να πετυχαίνει το 3-1, που ήταν και το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Με την είσοδο των ομάδων για το δεύτερο ημίχρονο, οι Ζαριανοί μείωσαν και πάλι με τον Μεταξάκη, αυτή τη φορά σε 3-2 και συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, που όμως ποτέ δεν ήλθε και οι Μοίρες πήραν την νίκη και την πρόκριση.
Διαιτησία: Ζαχαριουδάκης Γιώργος, Μαυρουδής Δημήτρης, Ελευθεράκης Σταύρος
Παρατηρητής Αγώνα: Καμπουράκης Μανώλης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΜΟΙΡΕΣ (Γιώργος Φινοκαλιώτης): Σωπασής, Μασέλης, Παρθενιάδης, Φανουράκης, Ιερωνυμάκης, Μόντι, Κιόρι, Βιδάκης, Ποτηράκης (72′ Τσαίνης), Ηλιάκης (88′ Προβιδάκης), Κεφάκης (62′ Φραγκιαδάκης)
ΖΑΡΟΣ(Φάνης Χαλκιαδάκης): Μήτρου, Κοζυράκης, Πολυμερίδης Γ., Γενιτσαρίδης (85′ Παραθύρας), Λογοθέτης, Φραγκιαδουλάκης, Λιοδάκης, Πουλάκης (45′ λτ. Ρουμπάκης), Μεταξάκης Ν., Νταβιγλάκης (70′ Αλμπαντάκης), Μεταξάκης Αν.

Spread the love