Όρθιος στην Καρδίτσα ο Εργοτέλης

Δεν φαίνεται να το βάζουν κάτω τα παιδιά του Σταύρου Λαμπράκη και Αντώνη Αποστολάκη που με δανεικά κατάφεραν να βρεθούν στην Καρδίτσα και να αποσπάσουν στα ίσια το βαθμό της ισοπαλίας από μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Αναγέννησης.
Η ομάδα του Ηρακλείου ολοκλήρωσε μάλιστα με δεκα την αναμέτρηση, λόγω της αποβολής του Άλλα στο 83′, εξέλιξη που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.
Οι Κρητικοί, αν και αποδεκατισμένοι, έμειναν όρθιοι και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Αθανασίου. Και ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 8ο λεπτό ο Σάββας έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή σε σουτ του Κούρτι.
Η αντίδραση της Αναγέννησης ήταν άμεση και ένα λεπτό αργότερα ο Αθανασίου παραχώρησε κόρνερ σε κεφαλιά του Πιταρρά. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το πάνω χέρι στη συνέχεια, κάνοντας δύσκολο το έργο του Αθανασίου. Ο γκολκίπερ του Εργοτέλη είπε όχι σε σουτ του Πιτταρά στο 18’ αλλά και στην κεφαλιά του Υφαντή λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η Αναγέννηση συνέχισε να ψάχνει το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων όμως να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Ο Θεοδοσιάδης θέλησε να φρεσκάρει το σχήμα του στο 64’ ρίχνοντας τους Μαυριά και Μοσχάκη στον αγωνιστικό χώρο στη θέση των Πιτταρά και Μπιτέλη αντίστοιχα. Η πίεση των γηπεδούχων δεν απέδωσε ούτε στο 75ο λεπτό, όταν ο Αθανασίου απέκρουσε το σουτ του Τσούκαλου.
Το έργο των παικτών του Λαμπράκη έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά το 83’ καθώς έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ο Άλλα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Τσούκαλο και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραλιόλιος (Γρεβενών) με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Στεφούλη.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλια;, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (85’ Κοντός), Υφαντής, Πιτταράς (64’ Μαυριάς), Τσούκαλος, Μπιτέλης (64’ Μοσχάκης), Σκαθαρούδης.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Στάυρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Άλλα, Κυριακόπουλος, Ρέντζας, Φρουκαράκης, Κούρτι (88’ Καμαρά), Αυγενικού, Γαρεφαλάκης (70’ Μπουρσέλης), Κούτρης (85’ Γιαλούσης), Μάνος.

Spread the love