Ψάχνεται για ενίσχυση η Γόρτυνα!

Η νέα πρόεδρος της Γόρτυνας

Η προεδρεύουσα του ΔΣ της ομάδας της Μεσσαράς κυρία  Μαρία-Ελένη Μπαλαμπάνη- Τσατσάκη , αφού κατάφερε να οργανώσει στο διοικητικό κομμάτι την ομάδα, δηλώνει   αποφασισμένη να βάλει σε τάξη και  το αγωνιστικό μέρος , καταβάλλοντας προσπάθειες ώστε η Γόρτυς να ενισχυθεί με παίκτες , που να αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Ήδη έχουν βρεθεί 2-3 νεαροί που θέλουν και έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην Γόρτυνα και με τη προσθήκη του νεαρού τερματοφύλακα Μανώλη Παπαδομανωλάκη,  που επιστρέφει στην ομάδα, αφού αγωνιζόταν στην Πάτρα σαν φοιτητής και του Μανώλη Μασαούτη, που λόγω φόρτου εργασίας δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, η πρόεδρος δηλώνει αισιόδοξη για την συνέχεια.

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά χωρίς γήπεδο, αποδυτήρια και βασικά χωρίς παίκτες με αποτέλεσμα να μπούμε στο πρωτάθλημα χωρίς προετοιμασία και αγωνιζόμενοι σε κάποια παιχνίδια με τον οριακό αριθμό παικτών συμμετοχής 9.

Κάποιοι διατυμπανίζουν ότι η ομάδα έκανε μια εξαιρετική πορεία καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα αλλά, δεν μας είπαν την συνταγή «αν και την ξέρουμε»  πως τα κατάφεραν.

Τέλος πάντων η ομάδα θα βρει και αγωνιστικά το δρόμο της, αφού διαθέτουμε έναν καλό προπονητή και την οικονομική άνεση να παρέχουμε στους παίκτες μας ότι βασικά χρειάζονται, ακόμη και φυσιοθεραπευτή τους διαθέτουμε για τις ανάγκες τους».

Εδώ μας είπε τελειώνοντας «θα ήθελα να στείλω της ευχές μου σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους συναγωνιστές μου στη Διοίκηση, τον προπονητή μας στους παίκτες μας, Καλή Χρονιά με υγεία, χαρές και πάνω από όλα επιτυχίες»! 

Spread the love