Τον πρόδωσε η άμυνα και διαιτησία πάλι… (highlights)

Η αμυντική διάταξη που θύμιζε «παιδική χαρά» και άρνηση από το ρέφερι να του δώσει καταφανέστατο πέναλτι, ο ΟΦΗ συνέχισε το αρνητικό του σερί, 3 ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια του, αλλά παρηγοριά η εξαιρετική του εμφάνιση στο Β΄μέρος.
Το υπηρεσιακό δίδυμο των Γιώργου Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλου έκανε… μια χαρά τη δουλειά του για τον Ατρόμητο. Το γκολ του Πέτρου Γιακουμάκη στο 95ο λεπτό, που είχε περάσει αλλαγή στο ματς λίγο νωρίτερα, χάρισε τη νίκη στο σύλλογο του Περιστερίου – νίκη που ήταν η πρώτη μετά τις δυο σερί εκτός έδρας ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό που είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου. Αντίθετα, οι Κρητικοί συμπλήρωσαν πλέον τρεις διαδοχικές ήττες (3-2 στη Λάρισα, 1-0 από ΠΑΟΚ και αυτή στο Περιστέρι). Πέραν του 2-1 στο σκορ και στα… δοκάρια νικητής ήταν ο Ατρόμητος με 2-1 (27′ Κλαρκ Ενσικουλού και Φάρλεϊ Ρόσα – 72′ Λισάντρο Σεμέντο).

Στο τέλος της συνάντισης, ο Γιώργος Σίμος δήλωσε απογοητευμένος από τη μηδενική συγκομιδή βαθμών της ομάδας του στο Περιστέρι: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ελέγχαμε απόλυτα στην επανάληψη το παιχνίδι και ήμασταν κυρίαρχοι. Μέσα από τέτοιες δυσκολίες θα βγούμε πιο δυνατοί. Θα μάθουμε πολλά από τέτοιες ήττες».

Spread the love