Την 6η θέση κατέλαβε ο Ωρίωνας Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (MASTERS).

Ένα από τα πιο πετυχημένα Πανελλήνια πρωταθλήματα Βετεράνων (Masters) στο αγώνισμα του Open Water Swimming, πραγματοποιήθηκε στην παραλία Μοναστήρι κοντά στην Νάουσα της Πάρου. Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και ιδανικές καιρικές συνθήκες κολύμπησαν οι Βετεράνοι αθλητές σε διάφορα αγωνίσματα της ανοιχτής κολύμβησης το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Η φιλοξενία και η οργάνωση από τους φορείς της Πάρου και το αθλητικό Σωματείο Ναυτικό Όμιλο Νάουσας Πάρου (ΝΑΪΑΣ) ήταν άψογη. Ακολουθώντας το παράδειγμα των μικρότερων κατηγοριών (Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων- Νεανίδων) του σωματείου, που πρωτοστάτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής κολύμβησης τον Μάιο αλλά

διακρίνονται πλέον και σε Παγκόσμιο επίπεδο, οι Μάστερς του Ωρίωνα πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες στις ηλικιακές κατηγορίες που ανήκουν.

Κατέκτησαν έξι συνολικά μετάλλια και κατατάχθηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας όλων των σωματείων που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα οι θέσεις που έλαβαν είναι:

Κλαπανάρα Σίσσυ – 1η στα 3km OWS και 3η στο 1km OWS στην κατηγορία W55

Ντίνη Ευγενία – 2η στα 3km OWS στην κατηγορία W40

Λογοθέτη Λένα – 3η στα 3km OWS στην κατηγορία W45

Δερμιτζάκης Κώστας – 3ος στα 3km και 3ος στο 1km OWS στην κατηγορία Μ55

Τσαγκαράκης Γεώργιος – 5ος στα 3km OWS και 5ος στο 1km OWS στην κατηγορία Μ50.

Επίσης στο ομαδικό αγώνισμα των 4x1000m mixed(2 άντρες + 2 γυναίκες) που διεξήχθη σε μια Open κατηγορία, ο Ωρίωνας με τους Ντίνη , Κλαπανάρα, Δερμιτζάκη και Τσαγκαράκη κατέλαβαν την 6η θέση ανάμεσα σε 10 συνολικά ομάδες.

Η Αθλητική ακαδημία του Ωρίωνα συγχαίρει τους Μάστερς κολυμβητές του, για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, αλλά και την διάθεση τους.

Spread the love