Τα τρία κακά της Μοίρας του για τον Εργοτέλη

Δυνατός ο Εργοτέλης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έπιασε καλή απόδοση αλλά βρήκε μπροστά του τα δοκάρια, την ανικανότητα των παικτών του να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας Κορωνάκη που έπιανε τα άπιαστα.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πολύ δυνατά και ορεξάτοι, αποφασισμένοι να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα τους προσπάθεια για επιστροφή μετά από δυο χρόνια απουσίας στην Σούπερ Λίγκα και στο 18΄θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα, όταν το ωραίο σουτ του Ροβίθη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της Καλλιθέας.
Στη συνέχεια, είχαμε τους παίχτες του Εργοτέλη να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες, πράγμα που οδήγησε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια στο στείρο 0-0.
Στην επανάληψη ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές, αφού στο 49΄ο Μπύζα επιχείρησε σουτ, ο Κορωνάκης δεν κατάφερε αυτή τη φορά να διώξει, με αποτέλεσμα ο Βασιλείου να αποκρούσει την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής της συνάντησης κύριος Σωτηριάδης να εφαρμόσει πλήρως τον ΚΑΠ, πέναλτι και αποβολή.
Όμως, ο Σταματάκος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα, αλλά στο κάθετο δοκάρι αυτή τη φορά.
Ο Εργοτέλης με παίκτη περισσότερο προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να σπάσει την άμυνα μπετόν αρμέ των φιλοξενουμένων.

Καλή ήταν η διαιτησία Σωτηριάδη από το Λασίθι και των βοηθών, Πάγκαλο από το Λασίθι και τον Κρετσίνο από τη Δυτική Αττική.
Κίτρινες: Μπούζα (35’), Μάκο (35’), Μπουτσάκη (44’), Αγγελόπουλο (83’),
Κόκκινες: Βασιλείου (49’)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (72’ Κούρτι), Σταμόπουλος, Ροβίθης (46’ Έφορντ), Κούιπερς, Σταματάκος, Μπούζας (78’ Αγγελόπουλος).
Καλλιθέα (Μ. Τροΐζι): Κορωνάκης, Μπράιμα, Μάκο (66’ Μηλιός), Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Μίγγος, Χοτζάλι, Βινίσιους (64’ Σμυρλής), Συριόπουλος, Βασιλείου, Ξόμπλιος (54’ Παναγιωτούδης).

Spread the love