Τα διαπιστευτήρια της με το…Καλημέρα η ΑΕ Καμηλαρίου!

Μπορεί να αγωνίζεται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα την Γ΄ ΕΠΣΗ, αλλά οι διοικούντες την ΑΕ Καμηλαρίου έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις ενέργειες τους εντός και εκτός γηπέδων.
Αφού ξεπέρασαν το «τρακ» του πρωτάρη στο αγωνιστικό μέρος, τώρα μπαίνουν δυναμικά και στο κοινωνικό κομμάτι, διοργανώνοντας το πρώτο τους φιλανθρωπικό τουρνουά, στο γήπεδο το οποίο φιλοξενούνται, στους Βώρρους.
Με ανακοίνωση τους λοιπόν, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου καλούν όλο το φίλαθλο κοινό της Μεσσαρά να στηρίξει αυτή τους την προσπάθεια, δίνοντας το παρόν στο γήπεδο των Βώρρων ώστε να μαζευτούν το όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, τα οποία και δοθούν στον σύλλογο ΑμΕΑ «Το Μέλλον»
Η ανακοίνωση της ΑΕ Καμηλαρίου…
Η διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να ενισχύσει το έργο του συλλόγου «Το Μέλλον», διοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν ακόμα η Δόξα Γαλιάς, η Γόρτυς αλλά και οι Νέοι Μοιρών με την είσοδο να έχει οριστεί στα 2 ευρώ προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στον Σύλλογο ΑμΕΑ Νότιας Κρήτης «Το Μέλλον».
Κατά την διάρκεια του φιλανθρωπικού τουρνουά, θα πραγματοποιηθούν τιμητικές βραβεύσεις μεταξύ άλλων στον Έλληνα παραολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη.

Spread the love