Τέλος καλά όλα καλά για τον ΟΦΗ!

Μετά από μεγάλη μάχη οι «επιχειρηματίες» πήραν πίσω τους 6 βαθμούς δίνοντας έτσι στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν την άνοδο στα ίσια…
Τελικά την Τετάρτη (13/1) οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής, πήραν στα χέρια τους την απόφαση βάσει της οποίας επιστρέφονται στην ομάδα οι 6 βαθμοί, οι οποίοι δεδομένα θα της δώσουν ώθηση εν όψει της συνέχειας για την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Επίσημα από την πλευρά της Ομοσπονδίας δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για την απόφαση, ωστόσο οι Κρητικοί πανευτυχείς για τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης έδωσαν στη δημοσιότητα την απόφαση που αφορά την ομάδα τους μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook. Μεταξύ άλλων αναφέρεται σε αυτή ότι το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ «δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την αίτηση. Ακυρώνει την προσβαλλόμενη πράξη των οργάνων της καθης. Διατάσσει την μη κατάγνωση σε βάρος του αιτούντος σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΦΗ» της ποινής αφαίρεσης έξι (6) βαθμών που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Διατάσσει την επιστροφή στο αιτούν του καταβληθέντος παραβόλου».
Λίγα λεπτά αργότερα η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για δίκαιο αίτημα και δικαιοσύνη.
«Λίγοι πίστεψαν από την αρχή ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα για την ομάδα μας, η οποία δεν ζητάει τίποτε άλλο από το να διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο αυτό που δικαιούται» αναφέρεται αρχικά και επισημαίνεται με έμφαση ότι «οι Τακτικοί Δικαστές της ΕΠΟ, είδαν το δίκαιο αίτημα του ΟΦΗ και απέδωσαν δικαιοσύνη».
Στην ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην στάση των νομικών του ΟΦΗ, την οποία χαρακτηρίζει «υπεύθυνη και συντεταγμένη».
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ «ευχαριστούμε τον φίλο του ΟΦΗ και έγκριτο νομικό Μανόλη Φωτάκη, για την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα. Είναι από εκείνους που πίστεψαν από την αρχή στη δικαίωση του ΟΦΗ.
Ευχαριστούμε ακόμη το νομικό Αντώνη Βγόντζα, αλλά και τον διακεκριμένο συνταγματολόγο Κωνσταντίνο Χρυσωμένο, ο οποίος γνωμοδότησε υπέρ του ΟΦΗ στην υπόθεση αυτή».
Κλείνοντας οι «ασπρόμαυροι» σημειώνουν: «Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή, θα απελευθερώσει την ομάδα μας, η οποία όλο αυτό το διάστημα είχε χρεωθεί μια πέρα για πέρα άδικη ποινή και θα δώσει την ώθηση, για να έρθουν καλύτερες μέρες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής.
Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει ακόμη περισσότερο την φετινή προσπάθεια. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Spread the love