Συνεχίζει την καταδίωξη του ο ΟΦΗ

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά κατάφερε να πετύχει την έκτη του σερί νίκη σε ισάριθμους αγώνες, με τον Μάνο να πετυχαίνει το 14ο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα της Football League και να συνεχίζει την ανελέητη καταδίωξη του Άρη για την πρώτη θέση.
Οσον αφορά το ματς, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Θεσσαλούς και στο 14΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, με τον Δημήτρη Μάνο να βρίσκει δίχτυα για ακόμα ένα παιχνίδι.
Από το σημείο εκείνο και μετά, ο ΟΦΗ πατούσε καλύτερα στο ματς και στο 36΄ έφτασε κοντά στο 2-0, το σουτ στην κίνηση όμως του Λεάλ αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Γκέκα. Η Αναγέννηση από την πλευρά της έγινε απειλητική σε μόλις μια φάση για την εστία του Στρέζου, αυτή του 39΄ με την εκτέλεση φάουλ του Πλαβούκου να αποκρούεται σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα των «ασπρόμαυρων».
Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχον σκορ, που ήταν και το τελικό του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 2-0, ο Βουό όμως δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα στην σέντρα του Αργυρόπουλου. Η απάντηση από πλευράς Αναγέννησης ήρθε στο 57΄, όταν μετά από λάθος συνεννόηση του Στρέζου και των αμυντικών του, ο Κονέ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αυτή όμως σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος των γηπεδούχων.
Από το 60΄ και μετά ο ΟΦΗ ενέτεινε τις προσπάθειες του για να κάνει το 2-0, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά, στο 64΄ όταν ο Βουό βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκέκα όμως να τον νικά και να διατηρεί το 1-0 και εν συνεχεία στο 72΄. Ο Μάνος κέρδισε πέναλτι, ο Βουό όμως που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γκέκα. Στο 88΄ ο ΟΦΗ είχε ακόμα μια ευκαιρία για γκολ, το σουτ όμως του Μάνου αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον Γκέκα με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους: Κομοτό (Ρεθύμνου), Γιαννίκο (Πειραιά) και τέταρτο τον Γιαννουλάκη (Χανίων).
Δοκάρια: 57΄ Κονέ
Χαμένο πέναλτι: 71’ Βουό
Κίτρινες κάρτες: 26′ Σταματάκης, 90+4’ Ποτουρίδης – 42′ Κονέ, 62’ Λεφίδης, 81’ Καρίκι.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ (62′ Ντίνας), Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός (93’ Βαφέας), Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (85’ Μαχαίρας), Ποτουρίδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Λεφίδης (65′ Καραγιάννης), Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης, Ντάγκρας (48′ Χαντζάρας – 85’ Τζέκος), Κονέ, Πλαβούκος.

Spread the love