Συνεχίζει την αναρρίχηση του για την κορυφή ο Εργοτέλης

Ένα ακόμη «τρίποντο» πρόσθεσε ο Εργοτέλης στη φετινή συγκομιδή του φτάνοντας έτσι στους 13 βαθμούς και την τρίτη θέση της Super League 2.
Η νίκη αυτή ήταν η 4η φετινή για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έσπασε μάλιστα το αήττητο του Διαγόρα στο πρωτάθλημα, χάρη στο γρήγορο γκολ του Μπουτσάκη (στο 5′) και του Μανουσάκη, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν και το γκολ του Εργοτέλη. Μετά από σέντρα του Ποζατζίδη από τα αριστερά, ο Μπουτσάκης με ωραίο πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.
Στο 15′ το δυνατό σουτ του Μανουσάκη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Τσέλιος.
Στο 24΄ ο Μαζουλουξής πάσαρε στον Κόνραντ, αυτός βγήκε νικητής από τις μονομαχίες στο ύψος της περιοχής και με πίεση καταφέρνει να ανακτήσει την μπάλα, ωστόσο ο Τσέλιος βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 38′ ο Κόνρααντ με προσωπική ενέργεια μέσα απ’ τη περιοχή έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 50′ ο Μανουσάκης βγήκε απέναντι από τον Τσέλιο, το πλασέ όμως αποκρούστηκε από το γκολκίπερ του Διαγόρα, στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους.
Στο 61′ ο Μπουρσέλης εκτέλεσε ωραία το φάουλ και ανάγκασε τον Τσέλιο να εκτιναχθεί και να αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 64′ ο Εργοτέλης και πάλι στο προσκήνιο, ο Πέιος σούταρε δυνατά εκτός περιοχής η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Διαγόρα να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο Κοντοχρήστος έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαστακός πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 80′ ωραία προσπάθεια από τον Κοκκίνη, το σουτ του κατέληξε στα χέρια του Τσέλιου.
Στο 88′ ο Εργοτέλης έριξε τίτλους τέλους στο σημερινό ματς, με το εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Μανουσάκη.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαϊας,
Βοηθοί: Μπουρτοβίτης, Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
4ος: Κουκουράκης (Χανίων)

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης, Κατσούρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Μπουτσάκης (71′ Κοκκίνης), Αμπντουλάχι (89′ Νεράλ), Μανουσάκης (89′ Αλεξάκης), Κωστανάσιος (56′ Μπουρσέλης), Κόνρααντ (56′ Πατρινός)
Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Ρουγκάλας, Ντοριβάλ, Γεωργίου (9′ λ.τ. Κάκκο / 78′ Νάτσης), Αυγενικού (46′ Κονέ), Μπαστακός, Λινάρδος (78′ Τσιαντούλας), Σανδραβέλης, Αλάεθ (68′ Σμυρλής), Κοντοχρήστος, Κωστούλας

Spread the love