Συνεχίζει η «κατρακύλα» του Ολυμπιακού

Μπορεί να έφυγε ο ακατανόμαστος Χάσι, μπορεί να επέτρεψε η αυθεντία της προπονητικής Τάκης Λεμονής αλλά η κατρακύλα συνεχίστηκε και σήμερα.
Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς νίκη και για δεύτερο συνεχόμενο γνώρισε την ήττα, αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο με 1-0 μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την 6η αγωνιστική της Super League και πλέον από πολύ νωρίς αρχίζει να αποχαιρετά την υπόθεση τίτλος. Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κιβρακίδης στο 60΄.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αρετόπουλος (Τρικάλων), βοηθοί του οι Λάμπρου (Ανατ. Αττικής) και Δίπλαρης (Καρδίτσας), ενώ τέταρτος ο Σέζος (Κιλκίς).
Κίτρινες: 87′ Σισέ – 22′ Κιβρακίδης, 63′ Γιαννούλης, 69′ Ουάρντα, 77′ Ντιγκινί
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Κούτρης, Σισέ, Νικολάου, Ρομαό, Οφόε, Καρσελά (52′ Σεμπά), Μπεν (13′ λ. τρ. Μαρίν), Μάρτινς (61′ Εμενίκε), Τζούρτζεβιτς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον, Ούμπιντες (46′ Μπουσουλάτζιτς), Ουάρντα, Ντιγκινί, Βασιλακάκης (84′ Ζησόπουλος), Μανούσος (71′ Καρασαλίδης).

Spread the love