Στα «χασομέρια» απέφυγε  νέα εξευτελιστική ήττα ο Παναθηναϊκός  

Το γκολ του Τετέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε στο τελικό 2-2 κι «έσωσε» τον Παναθηναϊκό από ένα τεράστιο «κάζο» στη Λεωφόρο απέναντι στην εξαιρετική Athens Kallithea στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι ήταν εντυπωσιακή, προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τους Μουτίνιο (28’) και Βαλμπουενά (80’), με τους «πράσινους» να ισοφαρίζουν πρώτα με τον Τζούριτσιτς (32’) και στο φινάλε με τον Τετέ, αλλά να μην αποφεύγουν τη νέα απώλεια βαθμών, που τους φέρνει νωρίς-νωρίς στη σεζόν στο -5 απ’ την κορυφή όπου έχουν πιάσει πλέον θέση οι «απόλυτοι» ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός (τρεις νίκες) και στο -3 απ’ την ΑΕΚ.

Διαιτητησία: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)  (Μπουξμπάουμ, Δημητριάδης, 4ος Βεργέτης, VAR: Φωτιάς, Φωτόπουλος)

Κίτρινες: 57’ Ισιμάτ-Μιρίν, 65’ Πασαλίδης, 90’+1’ Μανθάτης, 90’+6’ Χάνουσεκ – 41’ Γεντβάι

Οι συνθέσεις των  ομάδων:

ATHENS KALLITHEA  (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μανθάτης, Πασαλίδης (71’ Τσιβελεκίδης), Μότοκ, Ισιμάτ-Μιρίν, Χάνουσεκ, Ματίγια )87’ Μουστακόπουλος), Ντίμπα (76’ Μερκάτι), Μουτίνιο, Ντεμέτριους (70’ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (86’ Ματίγεβιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (58’ Μαξ), Αράο, Τσέριν (83’ Σπόραρ), Μαντσίνι (58’ Πελίστρι), Τετέ, Τζούριτσιτς (67’ Μπακασέτας), Ιωαννίδης.

Spread the love