Σταθερά προς τη σωτηρία η Λαμία τραβά

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε η Λαμία, η οποία επικράτησε στην έδρα της 2-1 του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης. σε παιχνίδι για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έφθασε τους 20 βαθμούς, σε αντίθεση με αυτή του Μπάμπη Τεννέ που ελπίζει μόνο σε… θαύμα για την σωτηρία της. Τα δύο τέρματα της Λαμίας σημείωσε ο Μπαράλες (12΄, 24΄ πέν.), ενώ για τον Απόλλωνα σκόραρε ο Ελ Χελβέ (19΄).

Η Λαμία κατάφερε να σημειώσει με τον Μπαράλες δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο έναντι ενός του ουραγού Απόλλωνα και να πάρει σαφές προβάδισμα για τη νίκη, αφού άλλωστε είχε το διάστημα αυτό και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 12΄ οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ χάρη σε όμορφο τέρμα του Αργεντινού Μπαράλες.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 19΄ με φαλτσαριστό σουτ του Χιλάλ Ελ Χελβέ, αλλά δεν το χάρηκαν για πολύ, αφού ο Μπαράλες στο 24΄ «χτύπησε» για δεύτερη φορά. Σε μαρκάρισμα του Κύργια στον Μπερτόλιο ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Μπαράλες το μετέτρεψε σε γκολ, που ήταν το 6ο του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, αφού οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες μικροευκαιρίες, που όμως δεν άλλαξαν το σκορ, αφού η Λαμία πήρε την 3η συνεχή νίκη της στο πρωτάθλημα κι ελπίζει βάσιμα για τη σωτηρία.

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)
Κίτρινες κάρτες: Δημούτσος, Μπουλούλης / Τομάς
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Σκόνδρας (46΄ Μπουλούλης), Μπερτόλιο (85΄ Τομάς), Πίτι (61΄ Επστάιν), Καραμάνος, Μπαράλες.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Οριουέλα, Βαφέας, Κύργιας, Γκίνο (58΄ Γαρουφαλιάς), Μπεντινέλι, Ακόστα (70΄ Ναζλίδης), Στάθης, Ελ Χελβέ, Ντ΄Ούρσο, Ντε Φεντερίκο (46΄ Ναδάλες).

Spread the love