Πήρε Μπουρσέλη ανακοινώνει και Καλέ

Συνεχίζει να ενισχύεται ο ΟΦΗ από με το «στοκ» του διαλυμένου Εγοτέλη.
Την Παρασκευή (22/1) ανακοίνωσε την απόκτηση και του νεαρού μέσου Μπουρσέλη. Μπορεί ο παίκτης να βρέθηκε μία ανάσα από τον Πλατανιά, αλλά δεν ήθελε να δοθεί δανεικός στον Κισσαμικό κι έτσι προτίμησε τους Ηρακλειώτες.
Ο 21χρονος βρέθηκε με τον πατέρα του στο γήπεδο του ΟΦΗ και ύστερα από συζήτηση δύο ωρών έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας.
Στη συνέχεια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΟΦΗ, μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Θα δώσω το 100% να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, ώστε να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει. Στον ΟΦΗ δεν αρμόζει η Γ Εθνική. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον επαναφέρουν στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό θέλω και εγώ να ξαναβρεθώ στην Σούπερ Λιγκ, αυτή τη φορά με τον ΟΦΗ».
Τέλος, στο Ηράκλειο βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής και ο Καλέ. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ τον πήραν από το αεροδρόμιο και στη συνέχεια έγιναν οι απαραίτητες γνωριμίες. Όλα δείχνουν ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί ο Βραζιλιάνος.

Spread the love