Ο ΟΦΗ μίκρυνε την ΑΕΚ αλλά… (highlights)

Ο ΟΦΗ είχε χρυσή ευκαιρία να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της πρωταθλήτριας, αλλά ο φόβος του την άφησε να πάει χαμένη. Δεν ρίσκαρε το παραμικρό, δεν ανέβηκε ψηλά να πιέσει, παρότι είχε καταφέρει με άνεση να κρατήσει την ΑΕΚ μακριά από την περιοχή του.
Ετσι, έδωσε την ευκαιρία στην Ενωση να πάρει μια νίκη που δεν άξιζε και που όμως τη διατηρεί τις -όποιες- ελπίδες της για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, κομμάτι δύσκολο κατά την γνώμη μας

Έτσι με κορυφαίο τον Αλμπάνη που μπήκε από σπόντα στο παιχνίδι στο 12΄ μετά τον τραυματισμό του Χουλτ και σκόρερ τον Λιβάγια στο 37΄ η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Πολυτιμότερος της ΑΕΚ ήταν ο Αλμπάνης, ο οποίος από τη στιγμή που πέρασε στο ματς, στη θέση του τραυματία Χουλτ, ήταν πολύ δραστήριος ενώ θετικοί ήταν και οι Τσόσιτς και Λιβάγια.

Από πλευράς του ΟΦΗ, ξεχώρισαν οι Ναμπί, Βαζ και Κοροβέσης.

Διαιτητής ήταν ο Βρέσκας (Πιερίας), με βοηθούς τους Κούλα (Ξάνθης) και Νατσιόπουλο (Μακεδονίας). Τέταρτος ήταν ο Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής).

Κίτρινες: Λαβάγια, Σιμόες, Γιαννιώτας – Νάστος, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Οικονόμου, Χουλτ (12΄ λ.τρ. Αλμπάνης), Σιμόες, Μάνταλος, Κλωναρίδης (63΄ Κρίστιτσιτς), Γκάλο, Μπογέ (83΄ Γιαννιώτας), Λιβάγια.
ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Κυριακίδης, Νάστος (64΄ Σακόρ), Ναμπί, Νέιρα (59΄ Φερέιρα), Βαζ, Γιακουμάκης (74΄ Βουό).

Spread the love