Ο Κουτσομπόλης του Τοπικού…

ΓΕΡΓΕΡΗ: Με ιδιαίτερη χαρά διαβάσαμε ότι ο Ρούβας κατεβαίνει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και επειδή γνωρίζουμε τους μπροστάρηδες αυτής της προσπάθειας τους, Βαγγέλη Μανιαδάκη, Μανώλη Μουζουράκη, Κώστα Κουτάντο και Μανώλη Πρινιανάκη, πιστεύουμε ότι η ομάδα της Γέργερης θα έχει μια αξιοπρεπή πορεία σε αυτό. Φαίνεται το σχόλιο μας πριν λίγο καιρό απέφερε καρπούς. Εμείς ευχόμαστε υπομονή και όχι άλλα από τα λάθη του παρελθόντος.

ΓΑΖΙ: Πολλά παράπονα ακούγονται προς Γάζι μεριά έμαθα. Παππούς έγινε ο Γιώργος Φανουράκης από το γιό του Χάρη. ¨Ένα μωράκι σκέτο Φανουράκι μου είπανε (3.600), αλλά το κέρασμα δε έφτασε ακόμη.

Ίσως η αγγελία που διάβασα να έχει σχέση με αυτό… «ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ» ψάχνουν για μάγειρα για τον ερχόμενο Χειμώνα… Μάλλον ο Λυκούργος θα κάνει μόνο, τον προπονητή στη Δαμάστα!

ΜΑΤΑΞΟΧΩΡΙ: Με τον Γιώργο Μπλεμένο στο τιμόνι της η ομάδα του Μεταξοχωρίου πάει για φουλ άνοδο λένε άνθρωποι που γνωρίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο «απέξω κι ανακατωτά». Βλέπετε ο νεαρός προπονητής είναι μάνα στους ανόδους, αφού στη σύντομη προπονητική του καριέρα το έχει πετύχει, με Ρογδιά και Ραύκο.

ΒΟΝΗ: Αύγουστο μήνα έχουμε και ας μου πει κάποιος, ότι αυτή την περίοδο ότι υπάρχει ομάδα που ο πρόεδρος της δεν πιστεύει ότι πάει για πρωταθλητής η το λιγότερο για άνοδο. Όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας της Βόνης στη διάρκεια του φιλικού ΟΦΑ-Γόρτυς, ο στόχος είναι η άνοδος και πιστεύουν πολύ σε αυτό μετά την πρόσληψη του Δημήτρη Τσέρου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου

Spread the love