Ούτε και σήμερα ο Εργοτέλης

Μια παροιμία λέει «το γινάτι βγάζει μάτι» έτσι και στη περίπτωση του Εργοτέλη, που κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να πάρει την απόφαση να το ξαποστείλει, πριν είναι πολύ αργά για την ομάδα.
Συνεχίζει λοιπόν να μην κερδίζει πεισματικά ο Εργοτέλης, το ίδιο πεισματικά δεν δίνει παραίτηση ο Γκώνιας, αλλά το ίδιο πεισματικά δεν θέλει να δώσει αποζημίωση και ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης του.
Βέβαια σήμερα υπήρξε κάτι το πολύ θετικό για τον Εργοτέλη, αφού όταν ο προπονητής του κοιμήθηκε και χωρίς να το πάρει χαμπάρι ισοφάρισε η ομάδα του ισοφάρισε και το 1-1 στη προκειμένη περίπτωση, θα πρέπει να θεωρείτε θετικό αποτέλεσμα
Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν και πάλι πίσω στο σκορ, αλλά στο 79′ ισοφάρισαν παίρνοντας τον βαθμό. Τον τρίτο φετινό βαθμό, καθώς έχει μείνει εξαιρετικά πίσω.
Από την άλλη οι Πόντιοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να ξεπεράσουν και τον ΟΦΗ και να βρεθούν στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς. Προηγήθηκαν με τον Λιόνη μόλις στο 6′, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το πολύτιμο 0-1, με τον Κάιπερς να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 79′
Διαιτητής: Γκάμαρης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Τζιλίρη του Συνδέσμου Πειραιά και τη Δέτση του Συνδέσμου Αθηνών.
Κίτρινες: 60′ Εντιαγιέ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης (Γκώνιας): Λαδας, Πάτας, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (81′ Μπουτσάκης), Μπούζας, Σταματάκος (65′ Έφορντ), Εντιαγιέ, Κάιπερς (91′ Ροβίθης)
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (57′ Φάμπιο), Λιόνης (65΄ Ν’ Λουντούλου), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο (75′ Κυβελίδης)

Spread the love