ΟΦΗ: Αύξηση κατά 650.000€ στο Μετοχικό Κεφάλαιο…

Χρειάστηκαν μόλις τρεις ώρες για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται και νέα αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου για να μπορέσει να συνεχίσει στο δρόμο της επιστροφής. Μόνο που αυτή την φορά όλοι τους κατάλαβαν ότι θα πρέπει να βάψουν αυγά και με «πορδές» αυτό δεν γίνεται, έτσι αποφάσισαν να βάλουν το χεράκι τους ακόμη πιο βαθειά για να το πετύχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 650 χιλιάδων ευρώ, προχωράει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπως αποφασίστηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, που έγινε την Τετάρτη (5/7) στο ξενοδοχείο Galaxy.
Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κρίνεται απαραίτητη, για την έλευση κεφαλαίων που θα βοηθήσουν την ομάδα, να μπορέσει να λειτουργήσει και να προχωρήσει τον προγραμματισμό που έχει κάνει, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Όπως αποφασίστηκε η ΑΜΚ, θα διαρκέσει 4 μήνες και προτεραιότητα θα έχουν οι υφιστάμενοι μέτοχοι, για την αγορά μετοχών, ενώ θα υπάρξει και είσοδος νέων μετόχων.

Ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντύπας Σηφάκης ανέλαβε την πρωτοβουλία, να έχει συνάντηση τις επόμενες μέρες, με την ομάδα των 9 επιχειρηματιών, η οποία το καλοκαίρι του 2015, ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, με στόχο να μπορέσει ο σύλλογος να ξανασταθεί στα πόδια του, προκειμένου, να συζητήσει μαζί τους, το ύψος της συμμετοχής τους, στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Εν συνεχεία, ο κ. Σηφάκης θα ενημερώσει τους υπόλοιπους μετόχους και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Spread the love