Νίκησε και έπιασε τον Εργοτέλη στην 2η θέση ο ΠΟΑ!

Ένα πολύ καλό ματς έγινε στο γήπεδο του Ατσαλένιου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ανάμεσα τον ΠΟΑ και την Προοδευτική νικήτρια ομάδα η γηπεδούχος με 2-0.

Η νίκη αυτή ήταν η τρίτης συνεχόμενη για τον ΠΟΑ που δείχνει να έχει αφήσει για καλά πίσω, την ήττα του από τον Εργοτέλη, τον οποίο έπιασε στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την ήττα των «κιτρινόμαυρων» στην Νίκαια από τον Ιωνικό.

Τα δυο τέρματα τα οποία έδωσαν την νίκη στους πράσινους, επιτεύχθηκαν από τους δυο πιο έμπειρους και δυνατά χαρτιά τους τον Μανώλη Ρουμπάκη που στο 13΄ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουσούρη και από το ύψος της περιοχής, με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Προοδευτικής και ο Τάσος Τριανταφύλλου με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΑ (Β. Κρασανάκης): Ματαλιωτάκης, Καρβελάς (66’ Παπαδομιχελάκης), Ρουμπάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Σταθόγλου (60’ Χαρίτος), Βρεττός, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης(83’ Πετράς), Τριανταφύλλου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Π. Αδράλας): Μπατίκος, Κουσούρης, Μύρκος, Ζίζηλας, Αριανούτσος, Μπελέρης, Γκαϊδατζής (61΄Ζιελέκου), Πέττας (46’ Χατζησάββας), Μπεσού (46’ Καλαϊτζίδης), Πέππας, Μανιδάκης.

 

Spread the love