Μοιρασιά στα πάντα όλα, Πανιώνιος και Αστέρας.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ανάμεσα τον Πανιώνιο και το Αστέρα Τρίπολις με το τελικό 0-0 να αφήνει και τις ομάδες ισόβαθμες στον πίνακα με 28 πόντους.
Τα δοκάρια στέρησαν από τον Πανιώνιο το «τρίποντο» στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που διεξήχθη σήμερα στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 19ης ημέρας για την Super League.
Οι «κυανέρυθροι», είδαν τους Βλάχο (3`) και Μασούρα (5`) να σημαδεύουν τα δοκάρια του Μπαντή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν (0-0) και τους φιλοξενούμενους να μένουν σίγουρα πιο ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θάνος (Γρεβενών), βοηθοί οι Χαρίσης (Γρεβενών) και Δουδούμης (Φθιώτιδας), ενώ τέταρτος ο Γιαννουλάκης (Χανίων).
Κίτρινες: 35′ Κόρμπος – 45+1 Στανισάβλιεβιτς
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Καραμάνος, Μασούρας (73′ Τζανδάρης), Μπακασέτας (87′ Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ (90’+2 Καθάριος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Αλόκο, Γκόιαν, Γιαννούλης, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Φούντας (44′ Λανθαρότε), Μπερτόλιο (70′ Φερνάντες), Στανισάβλιεβιτς (81′ Ιγκλέσιας), Γιάννου.

Spread the love