“Μια στο καρφί και μια στο πέταλο” ο Παναθηναϊκός

Απάνω που λένε οι φίλοι του Παναθηναϊκού «Δόξα το Θεό» μετά την απόδοση και νίκη εκτός με τον Άγιαξ, επέστρεψαν στο «βοήθεια Παναγιά» με την  απόδοση του στο  ΟΑΚΑ και ήττα από τους Τριπολιτσιώτες

Ο Αστέρας Τρίπολης «υπέγραψε» την πρώτη μεγάλη έκπληξη στη νέα Super League, καθώς νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0 στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι έκανε μία τρομερή εκκίνηση στη νέα Λίγκα απέναντι στους «πράσινους» που κατέβηκαν με εκτεταμένο ροτέισον (9 διαφορετικοί παίκτες σε σχέση με τον προ τριών ημερών αγώνα με τον Άγιαξ) και προβλημάτισαν πολύ με την εικόνα τους. Ο Κρεσπί με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 52’ σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ζέκα.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: 61’ Βαγιαννίδης, 75’ Μπακασέτας, 76’ Μαξίμοβιτς – 30’ Μουνιόθ, 41’ Άνταμ, 45’+1’ Καστάνιο

Κόκκινες: 51’ Ζέκα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο (60’ Γεντβάι), Μαξ (80’ Μλαντένοβιτς), Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Βιλένα (60’ Μπακασέτας), Τετέ (69’ Μαντσίνι) Τζούριτσιτς (60’ Ιωαννίδης), Γερεμέγεφ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρσία, Αλάγκμπε, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (82’ Τζανδάρης), Μπαρτόλο (90’+2’ Ζουγλής) Καλτσάς, Μουνιόθ (74’ Ρέτζιτς), Κρεσπί (90’+2’ Άλβαρες), Άνταμ (74’ Μάντζης).

Spread the love