Με ηγέτη και σκόρερ τον Βέλλιο 3-0 ο Ηρακλής την Καλλονή

Με χατ τρικ του Απόστολου Βέλλιου ο Ηρακλής νίκησε την Καλλονή και μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά και με στόχο την πεντάδα και την Ευρώπη πλέον.
Οι φιλοξενούμενοι παρά του ότι είχαν τον Νίκο Καραγεωργίου για πρώτη φορά στο μπάγκο τους, συνεχίζουν να προβληματίζουν με την απόδοση τους και αν δε συμβεί κάτι το συνταρακτικό προβλέπετε από νωρίς να αποχαιρετίσουν στην μεγάλη κατηγορία.

Χωρίς να παίξει σπουδαία μπάλα ο Ηρακλής πήρε σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα που ήθελε και μπήκε με το… δεξί στο 2016. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου με 4 τελικές στα πρώτα 45 λεπτά κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για το 5ο τρίποντο στο πρωτάθλημα (3ο εντός έδρας). Το ντεμπούτο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο της Καλλονής δε στέφθηκε με επιτυχημένο αποτέλεσμα για το συγκρότημα από τη Λέσβο και τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Η Καλλονή απείλησε πρώτη στο παιχνίδι, με το σουτ του Μανούσου στο 8΄ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Χουάντερσον, ωστόσο, ο «Γηραιός» χωρίς παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο κατάφερε να κλείσει το πρώτο μέρος πετυχαίνοντας 2 γκολ με τον πρώτο του σκόρερ στο πρωτάθλημα, Απόστολο Βέλλιο. Το πρώτο στο 15΄ με προβολή μετά τη σέντρα του Πασά και το δεύτερο στο 43΄ με πέναλτι (προηγήθηκε χέρι του Κρολ στη σέντρα του Πουρτουλίδη).

Στο δεύτερο μέρος με σωστή διαχείριση οι γηπεδούχοι κατάφεραν όχι μόνο να μην ανησυχήσουν ιδιαίτερα, με εξαίρεση την φάση του 64ου λεπτού και την εξαιρετική απόκρουση του Χουάντερσον στο σουτ του Μπαργκάν, αλλά να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 70΄ ξανά με τον κορυφαίο τους παίκτη στο ματς, τον Βέλλιο. Ο Έλληνας στράικερ αυτή την φορά πλάσαρε υποδειγματικά τον Χογκ πετυχαίνοντας το 9ο γκολ στην τρέχουσα σεζόν από τα 16 συνολικά που έχουν σημειώσει οι «κυανόλευκοι».
Η ταυτότητα του παιχνιδιού:
Σκόρερ:
15΄, 43΄, 70΄Απόστολος Β’ελλιος
Διαιτησία: Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αρετόπουλος (Τρικάλων), βοηθοί οι Δημητριάδης (Καστοριάς) και Νταλούκας (Τρικάλων), ενώ τέταρτος ο Τίκας (Καρδίτσας).
Κίτρινες: 18′ Καλτσάς, 30′ Κρολ – 64′ Πουρτουλίδης
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν.Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Βέλλιος (78΄ Λουκίνας), Ρομάνο (86΄ Ζαμπάζης), Πασάς (56΄ Περόνε)
ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν.Καραγεωργίου): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (46΄ Σπυρόπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Γουερέ (60΄ Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (78΄ Ελλακόπουλος), Μανούσος

Spread the love