Μεγάλη νίκη ο Πανιώνιος 2-0 τον Παναιτωλικό!!!

Μεγάλες στιγμές ζει ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη και βρίσκεται μαζί με τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Super League μετά από 21 αγωνιστικές.
Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν ο Ανσαριφάρντ στο 64΄ και ο Καραμάνος στο 70΄. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 52΄ λόγω αποβολής του Ρουσκουγέδα.
Ήταν ένα ματς που κρίθηκε αποκλειστικά από την αυστηρή αποβολή του Αργεντινού άσου. Ο Ρουσκουγέδα είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα για «θέατρο» στο κέντρο του γηπέδου στο 16΄ και στη συνέχεια στο 52΄ για ένα φάουλ στα όρια της κάρτας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αρετόπουλος (Τρικάλων), βοηθοί οι Νταλούκας (Τρικάλων) και Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), ενώ τέταρτος ο Γιαννουλάκης (Χανίων).
Κίτρινες: 31′ Μπακασέτας, 87′ Οικονόμου – 16′ Ρουσκουσέδα, 49′ Κάπελ
Κόκκινη: 52′ Ρουσκουσέδα
Οι συνθέσεις
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Διούδης, Βλάχος, Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής, Τζανδάρης, Σιώπης, Μπακασέτας (84′ Καθάριος), Μασούρας (80′ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (60′ Ανσαριφάρντ), Καραμάνος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Πάουλο, Ρουσουσέδα, Κλέσιο (66′ Κουτρομάνος), Ουάρντα, Κάπελ (81′ Μουνιός), Μαρκόφσκι (76′ Βασιλείου).

Spread the love