Μέτριος ο ΠΑΟΚ γνωρισε την ήττα από την Γαλατά στην Τουρκία

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν… όλα τα λεφτά της αναμέτρησης της Γαλατάσαραϊ με τον ΠΑΟΚ στο «Αλί Σαμί Γιεν», στο πλαίσιο της πρεμιέρας του League Phase του UEFA Europa League. Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησαν, οι πρωταθλητές Ελλάδας με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να πάρουν ένα  θετικό αποτέλεσμα στην Πόλη, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Έπειτα από ένα στείρο πρώτο μέρος, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα (48’ αυτογκόλ), για να ακολουθήσουν τα γκολ των Γιουνούς Αγκιούν (75’) και Μάουρο Ικάρντι (90’+5’) για τους γηπεδούχους. Ενδιάμεσα, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας (67’) είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαιτητής: Αλεχάντρο Ερνάντεζ (Ισπανία)

Κίτρινες: Αϊχάν – Οζντόεφ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Οκάν Μπουρούκ): Γκιουβέντς, Αϊχάν (84’ Γέλερτ), Σάντσες, Μπαρντακτσί, Τζέικομπς, Σαρά, Τορέιρα, Γιλμάζ (88’ Μπατσουαγί), Μέρτενς (78’ Ντεμιρμπάι), Αγκιούν (88’ Κουτλού), Οσιμέν (78’ Ικάρντι).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Οζντόεφ (77’ Σβαμπ), Καμαρά (81’ Μπακαγιόκο), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (77’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τσάλοφ (71’ Τισουντάλι).

Spread the love