Και εκτός επιβλητικός ο ΠΑΟΚ 2-0 την Σάμροκ

 «Σφραγίδα» στο… εισιτήριό του για το League Phase του Europa League έβαλε απόψε στο Δουβλίνο, στη δεύτερη αναμέτρηση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος», μετά το 4-0 του πρώτου ματς στο γήπεδο της Τούμπας, την περασμένη εβδομάδα, είχε την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα και στο Tallaght Stadium, επικράτησε με 2-0 και περιμένει, πλέον, την κλήρωση στο Μονακό (30/8) για να μάθει τους αντιπάλους του στη League Phase του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος της UEFA. Οι πρωταθλητές Ελλάδας «καθάρισαν» το παιχνίδι σε ένδεκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, με τα γκολ που πέτυχαν ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ (64’), Κίριλ Ντεσπόντοφ (75’).

Διαιτητής: Ντονάτας Ρούμσας (Λιθουανία)

Κίτρινες: Τάουελ/Μιχαηλίδης

Οι συνθέσεις ομάδων:

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (Στίβεν Μπράντλεϊ): Πολς, Κλίρι, Λόπες, Κάβανο (65’ Γκρέις), Τάουελ, ΜακΈνεφ, Ο’Νιλ (65’ Νούναν), Ο’Σάλιβαν, Μπερνς (64’ Φαρούτζια), Μπάιρν (64’ Μαντρόιου), ΜακΝάλτι (65’ Μπουρκ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα (76’ Ράφα Σοάρες), Καμαρά, Οζντόεφ (71’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (71’ Τάισον), Ζίβκοβιτς (71’ Κωνσταντέλιας), Τισουντάλι (71’ Τσάλοφ).

Spread the love