Καβρομαμούνας… Speaking: Με «καθετή» από διαδίκτυο

E! όχι θα κάτσει να σκάσει… Που είστε ρε παλικάρια που θέλατε τον ΟΦΗ Ανεξάρτητο από τους Βαρδινογιάννηδες, τους Πουλινάκιδες… Ο Αγώνα σας σε αυτή την φώτο δικαιώνεται πλήρως!!!
Πέπε Μελ: “Tα δύο τελευταία γκολ που δεχθήκαμε είναι αστεία”
Την ενδεκάδα ποιος τη βγάζει παππούλη μου εσύ ή σου την δίνουν έτοιμη. Αυτόν το παικταρά με το 24 στην πλάτη δεν έχεις δει ότι τρέχει – τρέχει και σε όλο στο ίδιο μέρος βρίσκετε;  Ασε που χρησιμοποιεί το καλάμι για να δώσει πάσα…
Φιλαράκι  σου το έγραψα για να μην εκτίθεσαι. Προπονητής που κερδίζει στο 80΄2-0 για να χάσει θα πρέπει να το θέλει η να κοιμηθεί στον πάγκο του. Με εσένα δεν πιστεύω κανένα από τα δύο. Καλά θα κάνεις που και που να πηγαίνεις  σε καμιά ψαροταβέρνα καλό θα σου κάνει.
Συμβουλή μου; Να επιμείνεις στην παραίτηση σου για να μην εκτεθείς κι άλλο το πρωτάθλημα το έχει τσιμπήσει το Ασήμι από καλοκαίρι…
Λάκης Δημάρης: “Αυτά δεν ξαναγίνονται στο Ηράκλειο τέλος… και κάνει ανάρτηση της παραπάνω φωτογραφίας”.
Που να ξαναγίνουν αυτά φίλε μου την σήμερον ημέρα που οι νεολαίοι, κορίτσια και αγόρια, πληρώνουν εισιτήριο πάνε σινεμά, κάθονται και μόλις αρχίσει το έργο βγάζουν τα κινητά τους και αρχίζουν να στέλνουν μηνύματα στον/στην διπλανό τους !
Spread the love