Κέρκυρα: Ένας – ένας όλοι θα περάσετε…

Μετά τον Ολυμπιακό, η Κέρκυρα υποχρέωσε σε βαθμολογική απώλεια και δεύτερο «μεγάλο» του ελληνικού πρωταθλήματος μέσα σε μία εβδομάδα. Ο Τουράμ «απάντησε» στο 74΄ στο γκολ του Λαμπρόπουλου με το οποίο είχε προηγηθεί η ΑΕΚ στο 14΄, αφήνοντας αήττητη την ομάδα του για πέμπτη συνεχή αγωνιστική, στο πλαίσιο της 13ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ νωρίς, όταν στο 14ο λεπτό και σε εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από αριστερά ο Λαμπρόπουλος σηκώθηκε στο πρώτο δοκάρι και με ανάποδη κεφαλιά νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 0-1.

Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία για να πάρει σαφές προβάδισμα νίκης στο 28΄: το σουτ του Αραβίδη λίγο έξω από την περιοχή έφερε τον Κουτζαβασίλη να μην κάνει καλή εκτίμηση της φάσης, αλλά η μπάλα, μετά την παρεμβολή του, βρήκε το δεξί δοκάρι του και στη συνέχεια ο Έλληνας γκολκίπερ πρόλαβε τον Γιόχανσον που πήγαινε στο «ριμπάουντ».

Στο 38΄, από μπαλιά του Αλμέιδα ο Μάνταλος έπιασε απευθείας το σουτ αλλά ο Κουτζαβασίλης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στη δεξιά γωνία. Αφού δεν δέχθηκαν δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν στην επανάληψη, ισορρόπησαν τον αγώνα και τελικά κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με τον Τουράμ στο 74΄: από αδράνεια του Ντίντακ ο Σπίνουλας γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Λαμπρόπουλος δεν μπόρεσε να τη βρει και ο επιθετικός έγραψε το τελικό 1-1 με πλασέ.

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Κίτρινες: Γκόμες, Σπίνουλας – Αλμέιδα, Κολοβέτσιος
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Σιόντης, Νίκιτς, Κόντος (46΄ Γκόμες), Ντουαλά (90΄+ Ντιμιτρόφσκι), Επστάιν (46΄ Γεωργίου), Τουράμ
ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Αραβίδης (63΄ Πατίτο), Αλμέιδα (87΄ Πέκχαρτ)

Spread the love