Ιάλυσος: «Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός»!

Τελικά δεν παίζονται αυτοί οι Ροδίτες, έβγαλαν ανακοίνωση και κατηγορούν τον Ηρακλειώτη δημοσιογράφο Μανώλη Σαρρή, σαν ηθικό αυτουργό για τα όσα έγιναν, που οι άνθρωποι του ΟΦΗ, δηλώνουν ότι δεν έγιναν… στη φυσούνα του Γεντί Κουλέ μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στον Ιάλυσο.
Τώρα από πού προκύπτει, το «ηθικός αυτουργός» δεν μας το είπαν τα φιλαράκια μας οι Ροδίτες, εκτός και αν εννοούν ότι δεν κανείς δεν μπορεί να γράψει κάτι για την ομάδα τους που όντως, θα συμφωνήσω με τον Σαρρή, οι παίκτες που διαθέτει, δεν θα έπαιζαν εύκολα στην Α1 του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ηθικός αυτουργός όλων όσων έγιναν μέσα στη φυσούνα είναι ο ερασιτέχνης δημοσιογράφος Μανώλης Σαρρής, ο οποίος παρόλο που είχε χαρακτηρίσει στον πρώτο γύρο τους παίκτες του Ιάλυσου ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές α’ τοπικού, ήρθε στην Ρόδο για το ματς και εγώ ο ίδιος, αν και γνώριζα ότι βρισκόταν στα δημοσιογραφικά θεωρεία, τον προστάτευα παραποιώντας το επώνυμο του και αναφέροντας τον ως Παπαδόπουλο.
Το άρθρο του δε τότε ήταν άνευ λόγου και αιτίας και δεν υπήρχε καμία δικαιολογία. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ουδείς ποδοσφαιριστής ή παράγοντας της ομάδας του ΟΦΗ προπηλακίστηκε. Η αποστολή και κατά την είσοδο και κατά την έξοδο της από το «Οικονομίδειο», κινήθηκε με διακριτική ευχέρεια χωρίς παρατράγουδα και έρχεται πριν τρεις ημέρες ο ανεκδιήγητος αυτός «δημοσιογράφος» να κάνει λόγο για αντίποινα για τη φιλοξενία του Ιάλυσου στον πρώτο γύρο. Τα αποτελέσματα τα είδαμε μετά τη λήξη του αγώνα οπού εισήλθαν στη φυσούνα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, χτύπησαν βίαια ποδοσφαιριστές και παράγοντες.
Ακόμη και δυο ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα παρέμεινε εγκλωβισμένη στα αποδυτήρια περιμένοντας ισχυρές δυνάμεις για να μπορέσει να μεταβεί στο ξενοδοχείο. Αν λοιπόν, τέτοιοι …άνθρωποι δεν είναι ηθικοί αυτουργοί, τότε ποιοί είναι; Αφού επιστρέψει αύριο η αποστολή του Ιάλυσου στο νησί της Ρόδου, έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Χατζηνικήτα στο να συνταχθεί μια επιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοργανώτρια αρχή, τον αθλητικό εισαγγελέα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή, γιατί επιτέλους τέτοια παράσιτα πρέπει τους τραμπουκισμούς και τους τσαμπουκάδες να τα κάνουν στον οίκο τους και όχι μέσα στα γήπεδα.
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω, αν θέλει ο κ. Σαρρής ιδιαίτερα μαθήματα αθλητικού πολιτισμού, είναι ευπρόσδεκτος στο «Οικονομίδειο» για να τον διδάξουν η διοίκηση, οι φίλαθλοι και όλους ο κόσμος του νησιού της Ρόδου το τι εστί αυτός».

Spread the love