Θα μπορούσε και τη νίκη στα χασομέρια  ο Λεβαδειακός

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που τα είχε σχεδόν όλα, Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στις Σέρρες, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Με μπροστάρη τον Τομάς τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος – με τον Χουάν Καμίλο Σαλαζάρ (27’) και το αυτογκόλ του Ενίς Τσοκάι (44’) – αλλά στην επανάληψη οι Βοιωτοί έφεραν το ματς στα ίσια με τους Γκιγιέρμο Μπάλτσι (55’) και Χοσέ Ρόμο (75’). Με δέκα τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι που έχασαν ευκαιρίες και για τρίτο γκολ.

Αν και με παίκτη λιγότερο ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή, με την κεφαλιά του Ζίνι στο 81’ να είναι αδύναμη για να απειλήσει τον Γκουγκεσασβίλι, με τον Έρικ Μπέργκστρομ να προλαβαίνει την ύστατη στιγμή τον δανεικό από την ΑΕΚ φορ στο 90’ και τον Ιωάννη Κωστή να αστοχεί σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτησία: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας), βοηθοί: (Κόλλιας, Χριστάκογλου, 4ος: Μέγας, VAR: Τζήλος)

Κίτρινες: Τομάς, Φαρές, Στάικος, Κοντογούλας, Ντέλετιτς, Ντάβιντσον – Τσοκάι, Γιοκέ, Μορέιρα.

Κόκκινες: Μορέιρα (79’)

 Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (83’ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Φαρές (62’ Ντάβιντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (62’ Τέρζιτς), Ντέλετιτς, Τομάς (72’ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (72’ Γκίγκιτς). 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Γιόκε (31’ Ζίνι), Παπαδόπουλος (75’ Γιαννιώτας), Βήχος, Όζμπολτ (63’ Ρόμο), Τσοκάι (75’ Κωστή), Λιάγκας, Μπάλτσι, Πεντρόζο (75’ Κάσσος), Τσάπρας, Μορέιρα.

Spread the love