Εύκολα ο ΑΟΤ 3-0 τον Αλμυρό στον τελικό του Σούπερ Καπ ΕΠΣΗ

Σαφώς ανώτερος και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο μέρος, ο ΑΟΤ  κατέκτησε το Σούπερ Καπ της ΕΠΣΗ, επικρατώντας άνετα με 3-0 του ανανεωμένου Αλμυρού στο Ατσαλένιο.

Οι πρωταθλητές  Ηρακλείου και που θα αγωνίζονται στη νέα σεζόν στην Γ΄Εθνική, επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και με 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν 2-0 με τα γκολ του Καλογερά (9′) και του Παπανδρέου (10′) για να κλείσει το σκορ ο Παπανδρέου στο 34′.

Ο Αλμυρός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο δε μπόρεσε να πετύχει κάτι ουσιαστικό ενώ είχε δοκάρι με τον Κωστάκη.

Διαιτησία: Μάνος Βασάκης,  Βοηθοί:  Μάνος Μπλαβάκης και η Φωτεινή Μασέλη, 4 ος Μάνος Σαμιωτάκης!

Αλμυρός (Δημήτρης Κόκκινος): Γαλανάκης, Ζερβός, Βελιβασάκης (61΄Σωτήρχος), Τουγλής, Σαρρής, Απλαδάς, Κουτσογιαννάκης (82′ Μιχελακάκης), Σκούφος, Κωστάκης (61′ Πολυμερίδης), Κόκκινος (88′ Χασουράκης), Παντερής (61′ Κουτάντος)

ΑΟΤ (Νίκος Σουτζής): Χρήστου, Σαβουιδάκης, Κουρουθιανάκης, Γερακιός, Χότζα, Αριστεινίδης (61′ Στεφανάκης), Κουτάντος (84′ Μεϊρέλες), Παπανδρέου (75′ Αζίζι), Πέτρου, Γρηγοράκης, Καλογεράς (75′ Χαϊντίνι)

Spread the love